Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Βασίλης Οικονόμου: Το βιογραφικό του νέου υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών

Βασίλης Οικονόμου, Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Βασίλης Οικονόμου, Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Νέος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αναλαμβάνει ο Βασίλης Οικονόμου, βάσει όσων ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Μία σημαντική αλλαγή στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών περιλαμβάνει ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Βασίλης Οικονόμου αναλαμβάνει καθήκοντα Υφυπουργού αρμόδιου για τις Μεταφορές, στη θέση της Χριστίνας Αλεξοπούλου. Ο κ. Οικονόμου είναι βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας και θα έχει ένα μεγάλο εύρος ευθυνών.

Ποιός είναι 0 Βασίλης Οικονόμου

Ο Βασίλης Οικονόμου γεννήθηκε το 1968, κατάγεται από το Καπανδρίτι Αττικής, με προσφυγικές Ποντιακές ρίζες καταγωγής (το γένος Μουτεσίδη). Είναι παντρεμένος έχει δύο αγόρια και κατοικεί στην Παλλήνη.

Στην εφηβική ηλικία του ασχολήθηκε με τον κλασικό αθλητισμό (Πανελληνιονίκης στο τριπλούν και μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου). Έχει σπουδάσει Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Φυσική Αγωγή και Αθλητισμό στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διδάκτορας στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Διατέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Υπήρξε Μέλος του Κ.Σ. της ΕΦΕΕ (1990-1996)., συνεργάτης στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (1997 – 2000) και Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού (2011 – 2013).

Το βιογραφικό του:

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Γκιουλέκας: Ποιος είναι ο νέος Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης

Ανασχηματισμός: Οι εκπλήξεις, οι κρυφοί «άσοι» του Μητσοτάκη, το μηνύμα που στέλνει και οι γκρίνιες – Άμεση ανάλυση

Πηγές ΝΔ για τον ανασχηματισμό: Απαντά στο αίτημα των πολιτών «γίνετε καλύτεροι»