Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τζόνσον: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του, ανταποκρίνεται στη θεραπεία

Μετάλλαξη Όμικρον: Πρώτος νεκρός στη Βρετανία

Μπόρις Τζόνσον

Θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος εισήχθη στην εντατική πριν δύο ημέρες αφού βρέθηκε θετικός στο κορονοϊό.

Εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης δήλωσε, το μεσημέρι της Τετάρτης, ότι «ο πρωθυπουργός είναι κλινικά σταθερός και ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείο Σεντ Τόμας στο Λονδίνο». Ο Βρετανός εκπρόσωπος είπε ακόμα ότι ο Μπόρις Τζόνσον είναι σε καλή διάθεση.

Νωρίτερα, τοπικά ΜΜΕ είχαν μεταδώσει ότι ο Τζόνσον ήταν απύρετος και, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, δεν μπορεί να εργαστεί, αλλά είναι σε επαφή με τους συνεργάτες του.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τζόνσον, από την ημέρα που διαγνώσθηκε με κορονοϊό μέχρι την εισαγωγή του στο νοσοκομείο και στην εντατική, δεν είχε ούτε μία φορά δεχθεί επίσκεψη από τον γιατρό του όσο ήταν σε καραντίνα, αλλά μόνο συμβουλές μέσω βιντεοκλήσεων.