ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την υποκρισία για την τραγωδία των Τεμπών», αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.
«Αντί για “αριστεία”, κυβερνά με όλες τις παθογένειες της ΝΔ: Με ρουσφέτια, με ημέτερους, με απευθείας αναθέσεις, κομματικό στρατό μετακλητών και ευνοιοκρατία», υπογραμμίζει, εξαπολύοντας επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η κ. Τσαπανίδου ζητά από τον πρωθυπουργό να απαντήσει στην ερώτηση: «Ποιος υπουργός του ζήτησε την παράνομη μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη, την οποία έσπευσε εκ των υστέρων να «νομιμοποιήσει» με υπουργική του απόφαση ο κρυπτόμενος κ. Καραμανλής».
Αναλυτικά η δήλωσή της:
Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την υποκρισία για την τραγωδία των Τεμπών, ισχυριζόμενος πως θα δώσει «μάχη για να ξεριζωθεί κάθε νησίδα του παλιού αναχρονιστικού κράτους».
Μόνο που o ίδιος συμβολίζει το παλιό αναχρονιστικό κράτος περισσότερο από κάθε άλλον. Εκπρόσωπος μιας πολιτικής οικογένειας που βρίσκεται σε θέσεις εξουσίας από τη δεκαετία του ‘60 και επικεφαλής μιας κυβέρνησης που δεν ανέλαβε χθες, αλλά κυβερνά εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια.
Και αντί για «αριστεία», κυβερνά με όλες τις παθογένειες της ΝΔ: Με ρουσφέτια, με ημέτερους, με απευθείας αναθέσεις, κομματικό στρατό μετακλητών και ευνοιοκρατία.
Αν ωστόσο ισχύει το όψιμο ενδιαφέρον του για καταπολέμηση του πελατειακού κράτους, ας κάνει την αρχή με μία ειλικρινή παραδοχή για το ποιος υπουργός του ζήτησε την παράνομη μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη, την οποία έσπευσε εκ των υστέρων να «νομιμοποιήσει» με υπουργική του απόφαση ο κρυπτόμενος κ. Καραμανλής.
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης για Τέμπη: Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε όσα μας πόνεσαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μιχαηλίδου: «Απαντάμε στο στεγαστικό πρόβλημα με 6,5 δις. ευρώ και ναυαρχίδες το Σπίτι μου ΙΙ και την Κοινωνική Αντιπαροχή»
- Τραμπ: Σε ασταμάτητες συζητήσεις για τους δασμούς – Φήμες για «όργιο» λόμπινγκ
- Δόμνα Μιχαηλίδου: «Ολοκληρωμένη στήριξη των ατόμων στο φάσμα του αυτισμού»
- Φρεντέρικσεν: Οι ΗΠΑ δεν θα πάρουν τον έλεγχο της Γροιλανδίας
