Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Τρίτο προεκλογικό σποτ από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Στις 21 Μαΐου γυρνάμε την πλάτη στην αδικία»

Το τρίτο μέρος του βίντεο, που εντάσσεται στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας του κόμματος υπό τον τίτλο: «Να βάλει κι αυτή πλάτη», ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο εστιάζει αυτή τη φορά μεταξύ άλλων σε προβλήματα των μαθητών και των καθηγητών και κατ΄ επέκταση σε ζητήματα παιδείας, κοινωνίας, οικονομίας. «”Να βάλει κι αυτή πλάτη”. Ο Δημήτρης, η Σταυρούλα, ο Αλέξανδρος. Αυτές είναι οι πλάτες τους. Στις 21 Μαΐου γυρνάμε την πλάτη στην αδικία», αναφέρει η λεζάντα με την οποία συνοδεύει την ανάρτηση του ο κ. Τσίπρας.

Νωρίτερα η Κουμουνδούρου είχε δημοσιοποιήσει ακόμα δύο προεκλογικά σποτ της καμπάνιας “Να βάλει κι αυτή πλάτη”. Στο δεύτερο βίντεο περιγράφονται οι αγωνίες ενός μικρομεσαίου επιχειρηματία, ενός συνταξιούχου που δίνει μάχη με την ακρίβεια, αλλά και οι δυσκολίες να ανταπεξέλθει στα οικονομικά βάρη μια 26χρονη υπάλληλος, η οποία φέρεται να δουλεύει ανασφάλιστη.

Το πρώτο βίντεο της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: 

«’Να βάλει κι αυτή πλάτη’. Ο Μίλτος, η Κλέλια, ο Κώστας. Αυτές είναι οι πλάτες τους. Στις 21 Μαΐου γυρνάμε την πλάτη στην αδικία» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, στο σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο.

Διαβάστε επίσης

Παππάς: «Ακόμα και το πόρισμα που παρήγγειλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ξεσκεπάζει την επιχείρηση συγκάλυψης»

Τσαπανίδου: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο, για αυτό στη ΝΔ ας είναι πιο προσεκτικοί και μετρημένοι