Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Τρικάκια πέταξε ο Ρουβίκωνας στην Ελληνική Αγωγή: Ούτε η δημοκρατία, ούτε εγώ σας φοβάμαι λέει ο Γεωργιάδης

o υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης

o υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης

Παρέμβαση με τρικάκια στον χώρο που η Ελληνική Αγωγή παρουσίαζε το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα για το 2024-25, έκαναν το απόγευμα της Τετάρτης μέλη του Ρουβίκωνα.

Tην επίθεση γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο facebook o υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος βρισκόταν στον χώρο της εκδήλωσης.

«Θεώρησαν ότι πρέπει να κάνουν αυτήν την επίθεση εν μέσω μιας εκδήλωσης σε έναν κλειστό χώρο» ανέφερε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο βίντεο που ανάρτησε και αφού υπενθύμισε ότι οι ομοϊδεάτες του Ρουβίκωνα του έχουν επιτεθεί στο γραφείο αλλά και στο σπίτι με βόμβες, μολότοφ και βαριοπούλες, σημείωσε: «Τι περιμένετε ότι πρόκειται να με εκφοβίσετε και να μην λέω αυτά που πιστεύω; Η δημοκρατία δεν σας φοβάται, κι εγώ δεν σας φοβάμαι σίγουρα. Κάντε ότι θέλετε αλλά μην κάνετε πράξεις βίας σε έναν εκπαιδευτικό χώρο όπως είναι η Ελληνική Αγωγή».

Το βίντεο που ανάρτησε ο υπουργός Υγείας:

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία-Συντηρητικοί: Αποκλείστηκε από την κούρσα διαδοχής η πρώην υπουργός Εσωτερικών Πρίτι Πατέλ

Αίρονται οι περιορισμοί στις διαγνωστικές εξετάσεις ασθενών με σοβαρές παθήσεις

Κυρ. Πιερρακάκης: Προχωρούμε σε εξορθολογισμό τμημάτων για να πετύχουμε καλύτερα εκπαιδευτικά αποτελέσματα