Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Τριήμερο εθνικό πένθος για το ναυάγιο στην Πύλο – Στον «αέρα» το debate

Μέγαρο Μαξίμου

Μέγαρο Μαξίμου

Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε η υπηρεσιακή κυβέρνηση μετά το ναυάγιο του αλιευτικού ανοιχτά της Πύλου, το οποίο μετέφερε μετανάστες από τη Λιβύη προς την Ιταλία.

Στο ναυάγιο, μέχρι στιγμής , έχουν εντοπιστεί  79 νεκροί ενώ εικάζεται πως υπάρχουν εκατοντάδες αγνοούμενοι.

Πλέον, στον «αέρα» φαίνεται πως βρίσκεται η διεξαγωγή του debate των πολιτικών αρχηγών, καθώς επικρατεί έντονος προβληματισμός για το εάν θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στη σκιά του ναυαγίου.

Πάντως, πηγές από το υπουργείο Εσωτερικών, μετά από δημοσιεύματα περί σκέψεων ακύρωσης του debate, αναφέρουν ότι δεν έχουν λάβει επίσημο αίτημα για σύγκληση της Διακομματικής Επιτροπής.

Η ανακοίνωση:

Ο Πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο Εθνικό Πένθος από σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 21:00 ως το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 21:00 για τα θύματα του σημερινού τραγικού ναυαγίου στα διεθνή ύδατα δυτικά της Ελλάδας, με τη σκέψη και σε όλα τα θύματα των αδίστακτων διακινητών που εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία.

 

Διαβάστε επίσης:

Πύλος: Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το πλοίο λίγο πριν βυθιστεί

Πύλος: Επεισόδιο μεταξύ Σακελλαροπούλου και αλληλέγγυων της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

FED: Πάγωσε προσωρινά τα επιτόκια – Νέες αυξήσεις «βλέπουν» οι αξιωματούχοι – Βουτιά στη Wall Street

──────────────────

Εκλογές 2023

Εκλογές 2023: Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου

Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων