ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανήγγειλε ότι θα συμμετάσχει αύριο, Κυριακή, σε βιντεοδιάσκεψη των ηγετών διαφόρων δωρητριών χωρών προκειμένου να προσφερθεί βοήθεια στον Λίβανο, μετά την καταστροφή εξαιτίας των πολύνεκρων εκρήξεων στη Βηρυτό.
«Θα κάνουμε μια βιντεοδιάσκεψη την Κυριακή με τον πρόεδρο (της Γαλλίας, Εμανουέλ) Μακρόν, τους ηγέτες του Λιβάνου και άλλων χωρών του κόσμου», ανέφερε ο Τραμπ μέσω Twitter.
Στο ίδιο νήμα αναρτήσεων στο Twitter, ο Ρεπουμπλικάνος ένοικος του Λευκού Οίκου ανέφερε νωρίτερα πως συνομίλησε με τον λιβανέζο πρόεδρο Μισέλ Αούν και τον ενημέρωσε πως «τρία μεγάλα αεροπλάνα» με ιατροφαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα, νερό, γιατρούς και νοσοκόμους αναχώρησαν από τη χώρα του προς τον Λίβανο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Με υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα – Πού θα βρέξει μετά το μεσημέρι
- Τα 2 νομοσχέδια για την αξιοποίηση ακινήτων του Δημοσίου – Τι αλλάζει σε σχολάζουσες κληρονομιές και δωρεές
- Road show στις ΗΠΑ για επενδυτές – Τα τρία δυνατά χαρτιά του Πιερρακάκη
- Τατιάνα Βουρέκα – Πεταλά: H εγγονή του εφοπλιστή Καρρά που τιμά την ελληνική σημαία
