• Πολιτική

    Τραγωδία στην Κρήτη: Η 15χρονη κοπέλα δε γνωρίζει ακόμα για τον χαμό της αδερφής και της μητέρας της

    • NewsRoom

    Στη φωτογραφία το άτυχο ζευγάρι


    Στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση νοσηλεύεται από χθες η 15χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε στο χθεσινό πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Αγία Πελαγία, χωρίς να γνωρίζει τι έχει ακριβώς συμβεί. Εκείνη και ο πατέρας της νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, με τον άντρα να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η αδερφή της, Μαρία και η μητέρα της, Δέσποινα ήταν τα δύο από τα τρία θύματα του χθεσινού δυστυχήματος. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΑΓΝΗ δεν έχει ενημερώσει την 15χρονη ότι η αδερφή της και η μητέρα της δεν βρίσκονται στην ζωή με την ίδια συνεχώς να ρωτάει πώς είναι η κατάσταση της υγείας τους.

    Σήμερα, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου κατέφτασαν και συγγενείς της από την Τήλο προκειμένου να σταθούν δίπλα της σε αυτές τις δύσκολες ώρες, ενώ στο πλευρό της 15χρονης βρίσκεται ομάδα ψυχολόγων προκειμένου να την βοηθήσουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Όσον αναφορά την κατάσταση της υγείας του πατέρα οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί με τις δηλώσεις τους.

    Την ίδια ώρα, στην Τήλο επιστρέφουν οι σοροί της 20χρονης Μαρίας και της μητέρας της, Δέσποινας, μετά την ολοκλήρωση  της νεκροψίας – νεκροτομής. «Οι σοροί των δύο γυναικών έχουν φύγει από το νοσοκομείο και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την επιστροφή τους στην Τήλο», επεσήμανε σχετικά ο κ. Τασσόπουλος.

    Οι δύο σοροί, συνοδευόμενοι από μέλη της οικογένειας της Μαρίας και της Δέσποινας, αναχωρούν από το Ηράκλειο με προορισμό προς την Ρόδο και στη συνέχεια με καραβάκι θα φτάσουν στην Τήλο όπου και θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία και η ταφή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανείπωτος θρήνος στην Κρήτη για την τραγωδία με το μελλόνυμφο ζευγάρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρήτη: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με 3 νεκρούς και 4 τραυματίες (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ