Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Τουρκικά ΜΜΕ για Μητσοτάκη – Σολτς: «Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά»

Έξαλλοι για ακόμη μία φορά είναι οι Τούρκοι με τα τουρκικά ΜΜΕ να σχολιάζουν τις κοινές δηλώσεις Σολτς – Μητσοτάκη.  Ο τουρκικός Τύπος κάνει λόγο για “σκανδαλώδεις δηλώσεις” υποστηρίζοντας ότι “η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά”.

Σύμφωνα με τη Hürriyet: “Σκανδαλώδεις δηλώσεις από τον Μητσοτάκη για την Τουρκία. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ισχυρίστηκε πως ο Ερντογάν δηλητηριάζει τον λαό του με ψέματα και πως τα νησιά δεν αποτελούν απειλή για την Τουρκία”.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η Sabah αναφέρει: “Η Ελλάδα επέστρεψε στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις. Κατηγόρησε την Τουρκία στη Γερμανία. Ο Γερμανός Καγκελάριος τους υποστήριξε”.

Ανάλογο δημοσίευμα και στη Milliyet: “Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά. Τα γερμανικά άρματα μάχης πάνε στα σύνορα με την Τουρκία. Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως τα γερμανικά τεθωρακισμένα θα μεταφερθούν στα σύνορα με την Τουρκία καθώς όπως δήλωσε εκεί είναι απαραίτητα”.

Διαβάστε επίσης

Αξιωματούχος ΗΠΑ: Ενδεχόμενο πυρηνικό χτύπημα από τη Β. Κορέα θα τελείωνε το καθεστώς Κιμ Γιονγκ Ουν

Λευκός Οίκος: Προειδοποιεί με αντίποινα σε ενδεχόμενη ρωσική επίθεση κατά αμερικανικών δορυφόρων

Μπάιντεν: Η ενέργεια στην Ανατολική Μεσόγειο πρέπει να είναι εργαλείο σταθερότητας, ασφάλειας και ευημερίας