ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναγνώρισε τον Χουάν Γκουαϊδό ως «προσωρινό πρόεδρο» της Βενεζουέλας και κάλεσε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης να κάνουν το ίδιο υιοθετώντας μία «ενιαία και αυστηρή θέση», με απόφαση που εγκρίθηκε σήμερα.
Οι ευρωβουλευτές αναγνώρισαν τον Χουάν Γκουαϊδό «ως νόμιμο προσωρινό πρόεδρο της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας» και εξέφρασαν «την αμέριστη υποστήριξή τους προς το πρόγραμμά του», σύμφωνα με το κείμενο της απόφασης που προτάθηκε από κοινού από τις κύριες ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Ανεύθυνη» χαρακτηρίζει η Ελλάδα πιθανή αναγνώριση του Γκουαϊδό από την ΕΕ ως προέδρου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκουαϊδό κατά Τσίπρα: «Έλα να μείνεις μια εβδομάδα στη Βενεζουέλα, με τον κατώτατο μισθό» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπ. Υγείας: «Τσουνάμι» μεταρρυθμίσεων τον Φεβρουάριο, τι θα δούμε
- Τα top picks των Ελλήνων αναλυτών για το 2025
- Στις 14-15 Φεβρουαρίου ο ανασχηματισμός, το «go ahead» Στουρνάρα σε Μεγάλου, η μυστική συνάντηση στο Λονδίνο, το ράλι των «magnificent 4», μια αποκαλυπτική φωτό του Τσίπρα από το Kitzbühel και οι business του Marino με τους Coustas στην Αθήνα
- Θεσσαλία: «Θρίλερ» για τα έργα 1,35 δισ. – Τι θα κάνουν Δομική Κρήτης, ΕΚΤΕΡ, ΕΡΕΤΒΟ και ΤΕΝΑ