Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Tην αποδέσμευση των λογαριασμών του Mega ζητούν οι εργαζόμενοι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οδό Σταδίου πραγματοποίησαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega με βασικό αίτημα την άμεση αποδέσμευση των λογαριασμών του τηλεοπτικού σταθμού προκειμένου να καταστεί δυνατή η καταβολή των δεδουλευμένων.

Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες, ενώ πάνω από 35.000.000 εκατομμύρια είναι δεσμευμένα στις τράπεζες. Τα χρήματα αυτά προέρχονται από διαφημίσεις του καναλιού και από την εργασία που παρέχουν όλους αυτούς τους μήνες οι απλήρωτοι εργαζόμενοι.

Η συγκέντρωση έξω από τα κεντρικά της τράπεζας στηρίχθηκε από τα τρία σωματεία εργαζομένων ΕΤΙΤΑ-ΕΠΗΕΑ-ΕΣΗΕΑ-ΠΟΣΟΕΡΤ, ενώ οι εκπρόσωποι των εργαζομένων έχουν ζητήσει συνάντηση με τους εκπροσώπους της τράπεζας.

https://www.youtube.com/watch?v=GNHDPYoHHtE

https://www.youtube.com/watch?v=3m6DWlfzfK4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εδώ παπάς, εκεί παπάς. Που είναι ο Παππάς;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς ο Αναστάσης Δαυίδ της 3Ε συνεχίζει την μάχη ενάντια στο Σαββίδη. Πάνω από το 20% το ποσοστό του στην Σουρωτή

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τ. Κορκολής: O μουσικός που τρέχει τα ΕΣΠΑ για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ. Kαι δεν τα πάει καθόλου καλά