ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις μεγαλύτερες στρατιωτικές ασκήσεις των τελευταίων 40 ετών πρόκειται να πραγματοποιήσει η Ρωσία τον Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, ενώ θα συμμετέχουν και στρατιωτικές δυνάμεις της Κίνας και της Μογγολίας.
Η στρατιωτική άσκηση, ονόματι Vostok-2018, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική και ανατολική Ρωσία και θα συμμετάσχουν σε αυτή σχεδόν 300.000 στρατεύματα, περισσότερα από 1.000 αεροσκάφη, δύο τμήματα του ρωσικού στόλου και όλες οι εναέριες μονάδες του, σύμφωνα με το Reuters.
Όπως ανέφερε ο Σόιγκου, οι ασκήσεις θα είναι οι μεγαλύτερες από την στρατιωτική άσκηση Zapad-81 (West-81) που πραγματοποίησε η Σοβιετική Ένωση το 1981.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απάντηση στις αμερικανικές κυρώσεις ετοιμάζει η Ρωσία – Αβάσιμες οι κατηγορίες λέει η Μόσχα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρωσία: Συνελήφθη ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η νέα μάχη της ΕΡΤ, τα οικονομικά του Κοκλώνη, το beef Tanweer με ΑΝΤ1 και το… ανέκδοτο με τον Alpha 98.9
- Αλεξάντρ Γκριμάλντι: Ο άγνωστος γιος του Αλβέρτου του Μονακό ετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο
- Αλίκη Παληού: Με τη Βιλελμίνα φον Μπλούμενταλ στη Βιέννη
- Ά. Γεωργιάδης: Τα ανοικτά μέτωπα στο Υπουργείο Υγείας, οι προτεραιότητες
