• Πολιτική

    Θρίλερ με ομηρία στις φυλακές Τρικάλων: Κρατούμενος απειλούσε αρχιφύλακα με μαχαίρι

    Αγίου Στεφάνου


    Ένα απίστευτο περιστατικό με ομηρία αρχιφύλακα εκτυλίχθηκε σήμερα στις φυλακές Τρικάλων.

    Κατά πληροφορίες ένας κρατούμενος που έφερε μαχαίρι κατάφερε να ακινητοποιήσει και να κρατήσει όμηρο τον αρχιφύλακα στην Πέμπτη πτέρυγα του καταστήματος κράτησης.

    Κρατώντας τον, ο δράστης έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό του θύματος και τονκράτησε όμηρο για αρκετή ώρα. Τελικά άλλοι συγκρατούμενοι του, κατάφεραν και πήραν τον αρχιφύλακα από τα χέρια του. Οι αρχές ετοιμάζουν επιχείρηση στις φυλακές, ενώ ο αρχιφύλακας φέρει τραυματισμό στον λαιμό από κόψιμο.

    Όπως σχολιάζει το trikalavoice. gr η κατάσταση τείνει να τεθεί εκτός ελέγχου στο σωφρονιστικό κατάστημα Τρικάλων, όπου μόλις την Παρασκευή κρατούμενος επιτέθηκε και τραυμάτισε με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον Αρχιφύλακα. Παράλληλα χθες Σάββατο οι υπάλληλοι της Φυλακής με δραματική τους ανακοίνωση προειδοποίησαν προς πάσα κατεύθυνση πως κινδυνεύουν.

    Δεν αποκλείεται για το περιστατικό να διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό αλλά και το πώς βρέθηκε το μαχαίρι στα χέρια του κρατουμένου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπόθεση Novartis: Στη Βουλή έκθεση των επιθεωρητών Υγείας που προϋπήρχε από το Δεκέμβρη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή για την πρωτοφανή κακοποίηση ζώου από φαντάρους – Ανακοίνωση από ΓΕΣ και Πεντάγωνο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνάντηση Μητσοτάκη με τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία



    ΣΧΟΛΙΑ