ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tην είδηση ότι είναι θετικός στον κορονοϊό ανακοίνωσε μέσω Facebook o βουλευτής της ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος.
Όπως ανακοίνωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «μπαίνω σε καραντίνα 14 ημερών και παίρνω τη φαρμακευτική αγωγή η οποία μου συστήθηκε».
Η ανάρτηση του Στράτου Σιμόπουλου έχει ως εξής:
«Χθες το βράδυ ενημερώθηκα ότι το PCR τεστ για COVID-19, που έκανα το πρωί, ήταν θετικό. Από σήμερα παραμονή Χριστουγέννων μπαίνω σε καραντίνα 14 ημερών και παίρνω τη φαρμακευτική αγωγή η οποία μου συστήθηκε. Αισθάνομαι προς το παρόν…καλά.
Καλά Χριστούγεννα και να προσέχετε τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Ο ιός είναι ύπουλος. Προσωπικά πρόσεχα σε υπερθετικό βαθμό. Σας παρακαλώ επίσης να προγραμματίσετε όλοι τον εμβολιασμό σας».
Χθες το βράδυ ενημερώθηκα ότι το PCR τεστ για COVID-19, που έκανα το πρωί, ήταν θετικό. Από σήμερα παραμονή…
Posted by Στράτος Σιμόπουλος – Stratos Simopoulos on Wednesday, 23 December 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δοξιάδης: Ο Πρωθυπουργός δεν είχε την επιλογή να μην αποδεχθεί την παραίτηση μου
- Επιλογές με Goal από τη Β’ Ισπανίας και την Αργεντινή
- Bloomberg: Δύο ακόμη μειώσεις επιτοκίων από την ΕΚΤ – Πού θα διαμορφωθούν
- Πυρά Ρωμανού σε ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την παραίτηση Δοξιάδη: Ένα κανονικό κόμμα θα είχε ήδη διαγράψει τον ευρωβουλευτή Ν. Παππά
