Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Θερμό επεισόδιο Κεφαλογιάννη – Φωτίου: Οι ύβρεις και οι απαντήσεις – Δείτε το βίντεο

Όλγα Κεφαλογιάννη

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη

Θερμό επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ της Ολγας Κεφαλογιάννη και της βουλευτού, Θεανώς Φωτίου η οποία είπε απευθυνόμενη στην υπουργό Τουρισμού: «Αει στο διάβολο». Προκλήθηκε ένταση αν και η κ. Φωτίου αρνήθηκε πως είπε κάτι τέτοιο.

Τί είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!», απάντησε η Όλγα Κεφαλογιάννη με τη Θεανώ Φωτίου να υποστηρίζει πως δεν είπε τίποτα.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η κυρία Φωτίου διαμαρτυρήθηκε προς το προεδρείο αλλά και την υπουργό ότι καταπατούν τις διαδικασίες. «Περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά», σχολίασε.

Ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Κυριαζίδης εξήγησε ότι η υπουργός έχει αυτή την δυνατότητα, με την κυρία Φωτίου να επιμένει, «από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή».

«Επειδή η κυρία Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας», είπε η κυρία Κεφαλογιάννη και ακολούθησε ο παρακάτω «καυτός» διάλογος:

Φωτίου: Σας παρακαλώ κ. Υπουργέ, δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο.

Κεφαλογιάννη: Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…

Φωτίου: Άι στο διάολο

Κεφαλογιάννη: Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στο Ψυχικό: Το «χρυσό» λόττο, τα ακίνητα σε Μύκονο και Ίο και οι ισχυρές φιλίες του Παναγιώτη Στάθη – Αποκάλυψη mononews
J.P. Morgan: Υποβαθμίζει τις μετοχές στην Ελλάδα, διατηρεί τη θετική σύσταση για τα ομόλογα
Στα top picks της Mediobanca και της Wood η Alpha Bank