• Πολιτική

    Θερμό επεισόδιο Κεφαλογιάννη – Φωτίου: Οι ύβρεις και οι απαντήσεις – Δείτε το βίντεο

    • NewsRoom
    Όλγα Κεφαλογιάννη

    Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη


    Θερμό επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ της Ολγας Κεφαλογιάννη και της βουλευτού, Θεανώς Φωτίου η οποία είπε απευθυνόμενη στην υπουργό Τουρισμού: «Αει στο διάβολο». Προκλήθηκε ένταση αν και η κ. Φωτίου αρνήθηκε πως είπε κάτι τέτοιο.

    Τί είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!», απάντησε η Όλγα Κεφαλογιάννη με τη Θεανώ Φωτίου να υποστηρίζει πως δεν είπε τίποτα.

    Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η κυρία Φωτίου διαμαρτυρήθηκε προς το προεδρείο αλλά και την υπουργό ότι καταπατούν τις διαδικασίες. «Περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά», σχολίασε.

    Ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Κυριαζίδης εξήγησε ότι η υπουργός έχει αυτή την δυνατότητα, με την κυρία Φωτίου να επιμένει, «από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή».

    «Επειδή η κυρία Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας», είπε η κυρία Κεφαλογιάννη και ακολούθησε ο παρακάτω «καυτός» διάλογος:

    Φωτίου: Σας παρακαλώ κ. Υπουργέ, δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο.

    Κεφαλογιάννη: Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…

    Φωτίου: Άι στο διάολο

    Κεφαλογιάννη: Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Δολοφονία στο Ψυχικό: Το «χρυσό» λόττο, τα ακίνητα σε Μύκονο και Ίο και οι ισχυρές φιλίες του Παναγιώτη Στάθη – Αποκάλυψη mononews
    J.P. Morgan: Υποβαθμίζει τις μετοχές στην Ελλάδα, διατηρεί τη θετική σύσταση για τα ομόλογα
    Στα top picks της Mediobanca και της Wood η Alpha Bank



    ΣΧΟΛΙΑ