ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τάκης Θεοδωρικάκος: Εθνική στρατηγική για μία παραγωγική Ελλάδα με μείωση των κοινωνικών και περιφερειακών ανισοτήτων
Με μια σκληρή δήλωση που ανάρτησε στα social media, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, απάντησε στην επίθεση που δέχτηκε από τον Τούρκο υφυπουργό Εσωτερικών Ισμαήλ Τσατακλί, ο οποίος τον αποκάλεσε «αναιδή και αδιάντροπο», με αφορμή την τοποθέτηση του ότι η Ελλάδα φυλάσσει πολύ καλά τα σύνορα της και δεν δέχεται τρομοκράτες.
Ο κ. Θεοδωρικάκος στην ανάρτηση του αναφέρει:
«Αδιάντροποι είναι όποιοι εργαλειοποιούν δυστυχισμένους ανθρώπους, τους παράνομους μετανάστες, με βάρβαρο τρόπο και όσοι δηλητηριάζουν τις σχέσεις των δύο λαών μας. Η Ελλάδα από θέση αρχών είναι ενάντια σε κάθε μορφή τρομοκρατίας και αυτό το γνωρίζει όλη η ανθρωπότητα. Οι ύβρεις και οι συκοφαντίες των εκπροσώπων του υπουργείου Εσωτερικών της Τουρκίας πέφτουν στο κενό».
Δείτε την ανάρτηση:
Αδιάντροποι είναι όποιοι εργαλειοποιούν δυστυχισμένους ανθρώπους, τους παράνομους μετανάστες, με βάρβαρο τρόπο και όσοι δηλητηριάζουν τις σχέσεις των δύο λαών μας.
Η Ελλάδα από θέση αρχών είναι ενάντια σε κάθε μορφή τρομοκρατίας και αυτό το γνωρίζει όλη η ανθρωπότητα.— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) November 15, 2022
Διαβάστε επίσης:
Συνάντηση του Μητσοτάκη με το προεδρείο της ΕΙΗΕΑ για τη στήριξη των εφημερίδων
Κικίλιας: Η τοξικότητα που παρατηρείται καθημερινά πλήττει τη συνολική εικόνα της χώρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 22 ατόμων που οδηγούσαν χωρίς τη σχετική άδεια και ένας υπό την επήρεια μέθης
- Τράπεζες: Από τις ουρές στα γκισέ στην ψηφιοποιήση του 100% των καθημερινών συναλλαγών των πελατών
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Τραμπ συμφωνεί με την ελληνική πρόταση για συμφωνία στους δασμούς
- Βρετανία: Πακέτο €23 δισ. για στήριξη των εξαγωγικών επιχειρήσεων λόγω των δασμών Τραμπ
