ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής του Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media ευχαριστεί τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας που τον εξέλεξαν βουλευτή και μάλιστα στη δεύτερη θέση της εκλογικής περιφέρειας.
Επίσης, χαρακτηρίζει ιστορική τη χθεσινή νίκη και απευθύνει κάλεσμα για να δοθεί πιο δυναμικά η μάχη για την αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ.
Συγκεκριμένα έγραψε:
«Η χθεσινή μεγάλη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, έχει ιστορικό χαρακτήρα. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της παράταξης που αυξάνει το ποσοστό της μετά από την πρώτη κυβερνητική θητεία της. Οι πολίτες θέλουν σταθερότητα και σίγουρα βήματα μπροστά. Έβαλαν οριστικά τέλος στην καταστροφολογία, την τοξικότητα και το διχασμό. Δείχνουν εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό και την παράταξη του ορθού λόγου, της αξιοπιστίας, των δεσμεύσεων και της σκληρής δουλειάς. Γι’ αυτό με σεμνότητα και καθαρό λόγο θα δώσουμε ακόμα πιο δυναμικά τη μάχη για την αυτοδυναμία σε λίγες βδομάδες. Επιτρέψτε μου επίσης να ευχαριστήσω τους φίλους της παράταξης που με την ψήφο τους -στην πρώτη για μένα εκλογική αναμέτρηση με σταυρό -με εξέλεξαν βουλευτή του Νοτίου Τομέα και μάλιστα στην δεύτερη θέση. Πάμε δυνατά για την αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ!».
Δείτε την ανάρτηση:
Διαβάστε επίσης:
Εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις
Εκλογές 2023: Ο χάρτης των αποτελεσμάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στον Κηφισό: Nεκρός 35χρονος αστυνομικός σε τροχαίο δυστύχημα
- Θερμοκήπια Θράκης: Από τη γεωθερμία στην “πέμπτη εποχή” της αγροδιατροφής
- Κατώτατος μισθός: Η Νίκη Κεραμέως με βίντεο στο TikTok δίνει απαντήσεις για τις αυξήσεις και τα οφέλη για τους εργαζομένους
- Ντόναλντ Τραμπ: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν «θα κάνει αυτό που του αναλογεί» για την Ουκρανία
