• Πολιτική

    Θεοδώρα Τζάκρη: Προβοκάτσια οι φήμες για νέο κόμμα Κασσελάκη

    • NewsRoom
    Οργή ΝΔ για δηλώσεις Τζάκρη: Συνέκρινε τον αριθμό των νεκρών του Εμφυλίου με αυτόν της πανδημίας

    Θεοδώρα Τζάκρη-Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ


    Το χαρακτηρισμό  «προβοκάτσια» επιφύλαξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Θεοδώρα Τζάκρη τις πληροφορίες ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, προσαντολίζεται να ιδρύσει νέο κόμμα.

    Παράλληλα, κάνει λόγο για κίνδυνο οικονομικής κατάρρευσης, αν αργήσει η νέα εκλογή προέδρου στο κόμμα και εκφράζει τη λύπη της για τη στήριξη Πολάκη στην πρόταση μομφής των «87» που τελικά πέρασε στην Κεντρική Επιτροπή.

    «Εγώ πρότεινα συνέδριο στις 6 Οκτωβρίου με τους εκλεγμένους σύνεδρους του Φεβρουαρίου. Δεν υπάρχει λόγος να υποβληθούμε σε νέα έξοδα και νέα διαδικασία. Υπάρχει κίνδυνος οικονμικής κατάρρευσης αν αργήσει η εκλογή νέου προέδρου» είπε αρχικά η κυρία Τζάκρη στον ΣΚΑΪ.

    Σύμφωνα με την ίδια «μια τον Φεβρούαριο και μια στο καταστατικό συνέδριο προσπάθησε ο Στέφανος Κασσελάκης να βγάλει τον ΣΥΡΙΖΑ από την εσωστρέφεια.

    Για μια ακόμη φορά όμως μια γραφειοικρατία που είναι ίδια με αυτή που γκρέμισε τον Αλέξη Τσίπρα, τώρα λέγονται 87,90, 100, αξιοποιώντας έναν συσχετισμό στην Κεντρική Επιτροπή που δεν έχει ενσωματώσει τον συσχετισμό Κασσελάκη καθώς είχε εκλεγεί το 2019, ακύρωσε το άλμα προς τα μπροστά και αντί να επιιμένει στην αλλαγή Μητσοτάκη επέμεινε στην αλλαγή Κασσελάκη».

    Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο έγινε η ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή, η Θεοδώρα Τζάκρη είπε: «Μια ψηφοφορία που έχει στοιχεία και μυστικής και φανερής είναι μια διαδικασία αντιφατική, ερμαφρόδιτη, ήταν λίγο από όλα για να χειραγωγηθεί το αποτέλεσμα. Αντίκειται στη λογική μια φανερή και μυστική ψηφοφορία».

    Κατά την εκτίμησή της, δε, «θα είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης. Αναμένει τις τέλικες αποφάσεις των οργάνων για να αποφασίσει».

    Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε, επίσης, τη λύπη της που «ο Παύλος Πολάκης συντάχθηκε με τους διώκτες του, αυτούς που ζητούσαν τη διαγραφή του»

    «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν πηγαίνει από εδώ και από εκεί. Αισθάνομαι δεσμευμένη από την εκλογή Κασσελάκη. Αν κατέβει υποψήφιος θα τον στηρίξω γιατί σέβομαι την απόφαση των μελών» κατέληξε η κυρία Τζάκρη.

    Διαβάστε επίσης:

    Δημοσκόπηση CNN: Νικήτρια του debate η Καμάλα Χάρις με ποσοστό 63%

    Buy, hold or sell: Άμεση ανάλυση για ΑΔΜΙΕ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΕΛΠΕ και ΜΟΗ

    Τραμπ-Χάρις: Ποιος κερδίζει στη μάχη των δισεκατομμυριούχων δωρητών



    ΣΧΟΛΙΑ