Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Θεοδώρα Τζάκρη: Ο Κασσελάκης δεν φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν κάνει άλλο κόμμα – Μιλώ καθημερινά μαζί του

Θεοδώρα Τζάκρη

Διέψευσε τα περί δημιουργίας νέου κόμματος από  τον Στέφανο Κασσελάκη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία βρίσκεται στο στενό πυρήνα των συνεργατών του, καθώς όπως τόνισε έχει καθημερινή επικοινωνία μαζί του και ότι θα τον στηρίξει για να ξαναγίνει πρόεδρος του κόμματος.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει καθημερινή επικοινωνία με έναν ευρύ κύκλο προσώπων, μεταξύ των οποίων και βουλευτές. Μιλώ μαζί του καθημερινά», είπε αρχικά, μιλώντας στο Mega και πρόσθεσε: «Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει συμμετάσχει στη διαρροή για δημιουργία νέου κόμματος. Είμαι σε θέση να γνωρίζω. Είπε ότι θα τοποθετηθεί στα μέλη. Θα είμαι στο πλευρό του για να γίνει ξανά πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Θα ανακοινώσει τις προθέσεις τους».

Αναφορικά με τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, η Θεοδώρα Τζάκρη τόνισε: «Ο κ. Κασσελάκης έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται την προσφυγή στα μέλη».

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπάιντεν φόρεσε καπέλο υπέρ του Τραμπ – Η εξήγηση του Λευκού Οίκου

Άρχισε η συζήτηση στη Βουλή για την παράταση υλοποίησης των έργων από τον ΟΛΘ

Γιατί ο ΚΜ πήρε το όπλο του, οι εχθροί Σκέρτσος-Μυλωνάκης, ο βρόμικος πόλεμος στον πρόεδρο Σωκράτη, ποιον λένε «ντιστεγκέ» οι Κύπριοι, η δικαίωση του Τιμ Πουρνάρα, Τασούλας – Γιάννα for President