Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Θανάσης Οικονόμου: «Γελοία μεθόδευση που επιβεβαιώνει τον όρο νομεκλατούρα», κατήγγειλε ο συνεργάτης του Κασσελάκη

Θανάσης Οικονόμου

Θανάσης Οικονόμου

Σε κλίμα έντασης συνεχίζεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με καυγάδες και δηλώσεις από τις δύο πλευρές.

Ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Θανάσης Οικονόμου, σε δηλώσεις του κατήγγειλε πως η πλευρά των «87» επιχείρησε να τους προσμετρήσουν για να επιτευχθεί απαρτία, αν και η πλευρά του έκπτωτου προέδρου είχε δηλώσει πως θα απέχει « για να μην νομιμοποιήσουν την εκτροπή».

«Καταγγέλω γελοία μεθόδευση που επιβεβαιώνει τον όρο νομενκλατούρα που έχει η ετερόκλητη πλειοψηφία. Δεν πήραμε Μαθαίνουμε ότι θέλουμε να μας προσμετρήσουν για να πάρουν απαρτία και να λάβουν τα διοικητικά μέτρα», δήλωσε ο Θανάσης Οικονόμου.

«Είναι πολιτική στάση μας να μην νομιμοποιούμε τέτοιες διαδικασίες, είναι μια διαδικασία που ούτε καν θυμίζει τις σκοτεινές ημέρες της χούντας», ανέφερε.

Την ίδια ώρα, πάντως, η πλευρά του Παύλου Πολάκη κατήγγειλε απόπειρα προβοκάτσιας.

Ο Βασίλης Σμπώκος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και στέλεχος της ομάδας Πολάκη, μπήκε στην αίθουσα της συνεδρίασης. Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο  Λεωνίδας Μπεχράκης από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη φέρεται να του είπε «όποιοι Κρητικοί είστε πάνω από 300 μέτρα είστε κότες».

Τότε ο Βασίλης Σμπώκος στράφηκε προς το μέρος του, για να απαντήσει, ωστόσο μέλη της πλειοψηφίας αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή πως κάποιοι λάμβαναν βίντεο με τα κινητά τους, φωνάζοντάς του κ. Σμπώκου «Βασίλη, μην απαντάς είναι στημένο».

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα η Κεντρική Επιτροπή – Διαφωνίες για μέλη και ταυτοπροσωπία

Ερντογάν: Θα συζητήσουμε όλα τα θέματα στη βάση της ολιστικής μας προσέγγισης για το Αιγαίο

Σταϊκούρας: Συνάντηση με Μ. Σαλβίνι – Προσκάλεσε Ευρωπαίους ομολόγους στα εγκαίνια του Μετρό Θεσσαλονίκης