Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Τάσεις MRB: Στις 13 μονάδες η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ – Οι δημοφιλέστεροι υπουργοί

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στις 13 ποσοστιαίες μονάδες είναι διαφορά υπέρ της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις «Τάσεις» της MRB.

Αναλυτικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει 36,8% στο ερώτημα σχετικά με την πρόθεση ψήφου ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ φτάνει το 23,8%.

Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το Κίνημα Αλλαγής με 7,1%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,2% και μετά η Ελληνική Λύση με 3,5% και το ΜεΡΑ25 με 3%.

Οι πολίτες έχουν εδραιωμένη άποψη ότι στις εκλογές πρώτο κόμμα θα αναδειχθεί η ΝΔ.

Στην «παράσταση νίκης» η ΝΔ συγκεντρώνει 54,7% και προηγείται με 36 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ που είναι στο 18,7%, αν και η διαφορά έχει μειωθεί από το 42,8% μεταξύ των δύο κομμάτων όπως είχε καταγραφεί από την MRB τον Δεκέμβριο του 2020.

Οι πιο δημοφιλείς υπουργοί

Στο ερώτημα ποιον θεωρείτε από τους καλύτερους υπουργούς και ποια είναι η εικόνα σας για το έργο του, οι πολίτες δίνουν την υψηλότερη βαθμολογία στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

Δεύτερος δημοφιλέστερος ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και τρίτος ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Τη 10άδα των δημοφιλέστερων υπουργών συμπληρώνουν κατά σειρά οι: Χρήστος Σταϊκούρας, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Κωστής Χατζηδάκης, Κώστας Καραμανλής, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε ακόμη:

Πελώνη: Την επόμενη εβδομάδα ανακοινώσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

ΣΥΡΙΖΑ: Μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο μετά το δημοσίευμα της ΕφΣυν για τους 4 της Φενέρμπαχτσε