ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο υπουργείο Οικονομικών, το πρώτο που επισκέπτεται μετά τον ανασχηματισμό, όπου τον υποδέχθηκε ο νέος υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης.
«Βλέπω πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Θα τα πούμε σε λίγο», είπε ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους,
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά σήμερα κύκλο περιοδειών στα υπουργεία. Αύριο Τρίτη θα επισκεφθεί το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών και την Τετάρτηστα υπουργεία Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Στη νέα του θέση στο Υπουργείο οικονομικών βρέθηκε από νωρίς ο Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας για ένα Υπουργείο που στόχο έχει να είναι στο πλευρό των πολιτών.
«Πρόκειται για ένα πολύ απαιτητικό υπουργείο. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και νομίζω ότι το στοίχημα είναι ξεκάθαρο. Με αναπτυξιακές πολιτικές να φτάσουμε και να ενισχύσουμε κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια, κάθε επιχείρηση. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε και μετά από τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό» ανέφερε ο Κυριάκος Πιερρακάκης στις δηλώσεις έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, όπου αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα.
Διαβάστε επίσης
Νίκος Χαρδαλιάς: Εγώ με τη Γιώτα το κάνουμε τρεις φορές την εβδομάδα και τέσσερις αν χρειαστεί
Δοξιάδης: Ο Πρωθυπουργός δεν είχε την επιλογή να μην αποδεχθεί την παραίτηση μου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και αραιές νεφώσεις
- Τράμπ: «Πάγωσε» τις επιχορηγήσεις στο Χάρβαρντ κάνοντας λόγο για αφόρητη παρενόχληση εβραίων φοιτητών
- Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη το Δώρο Πάσχα 2025 στον ιδιωτικό τομέα – Οι τρόποι καταγγελίας για όσους δεν το λάβουν
- Χωρίς ταξί η Αττική σήμερα – Συγκέντρωση σε λίγο στην λεωφόρο Αθηνών και πορεία
