Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής η «μισή» κυβέρνηση – Στο σημείο μεταβαίνει και ο Τσίπρας

Αλέξης Τσίπρας, πρωθυπουργός

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι θα μεταβεί αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Νωρίτερα, πάντως, και μέχρι να ετοιμαστεί το αεροπλάνο του για να επιστρέψει εσπευσμένα στη χώρα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην παλιά Γέφυρα, στο Μόσταρ, μαζί με τους πρωθυπουργούς της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ και του Μαυροβουνίου, Ντούσκο Μάρκοβιτς, και με τον πρόεδρο του υπουργικού συμβουλίου της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης, Ντενίς Ζβίζντιτς, όπου ο κ. Τσίπρας υπέγραψε τη χάρτα της ειρήνης. Ακολούθως οι ηγέτες πέταξαν λουλούδια στον ποταμό, ενώ στο πλαίσιο παραδοσιακού εθίμου, δύο κολυμβητές βούτηξαν στα νερά.

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής βρίσκονται, σύμφωνα με το ΑΠΕ, αυτή την ώρα οι Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Τόσκας, καθώς και οι Παύλος Πολάκης, Σωκράτης Φάμελλος και Χρήστος Σπίρτζης μαζί με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και τον γγ Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη.

Τα μέλη της κυβέρνησης πραγματοποιούν σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων και συντονίζουν το έργο της κατάσβεσης. Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη σε επίπεδο γραμματέων των αντίστοιχων υπουργείων.