Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Στην Αθήνα ο Μόντι: Προσβλέπω σε μία παραγωγική επίσκεψη με στόχο την εκβάθυνση της φιλίας

Τον κ. Μόντι υποδέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης

Στην Αθήνα προσγειώθηκε ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι.

Σε ανάρτησή του στο Χ αναφέρει: Προσβλέπω σε μία παραγωγική επίσκεψη στην Ελλάδα με στόχο την εκβάθυνση της φιλίας μεταξύ Ινδίας – Ελλάδας.

Προσγειώθηκα στη Αθήνα. Προσβλέπω σε μία παραγωγική επίσκεψη στην Ελλάδα με στόχο την εκβάθυνση της φιλίας μεταξύ Ινδίας – Ελλάδας. Θα έχω συνομιλίες με τον @PrimeministerGR Kyriakos Mitsotakis και θα έρθω σε επαφή με την Ινδική κοινότητα.

«Ανάμεσα στα ιστορικά τοπία της Ελλάδας, η ζεστασιά και η φιλοξενία της ινδικής κοινότητας λάμπει έντονα. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για το θερμό καλωσόρισμα», σημειώνει σε δεύτερη ανάρτησή του.

Τον κ. Μόντι, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης.

Διαβάστε επίσης

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ιστορική επίσκεψη – Στο Μαξίμου σήμερα ο Μόντι με Ινδούς επιχειρηματίες

Κλειστοί οι σταθμοί Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο του Μετρό

Κυριάκος Μητσοτάκης στην «Times of India»: Ελλάδα και Ινδία, μια φιλία χιλιετιών που γίνεται ισχυρότερη