• Πολιτική

    Στέφανος Κασσελάκης: Το αυριανό του πρόγραμμα έχει συνάντηση με τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ και διάσκεψη του Ινστιτούτου Τσίπρα(upd)

    • NewsRoom
    Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας

    Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας


    Το αυριανό πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εμπεριέχει: «Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου θα εχει αύριο στις 10.30 το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

    Στις 11.15 π.μ. θα έχει συνάντηση με τον βουλευτή Magnus Skjold, υπεύθυνο διεθνών υποθέσεων της Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας της Ισλανδίας, ενώ στις 14.15 θα συναντηθεί, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, με τον Παλαιστίνιο Dr. Bassim Khoury, πρώην υπουργό Εθνικής Οικονομίας.

    Επίσης στις 14.15 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, θα έχει συνάντηση με τον Παλαιστίνιο Dr. Bassim Khoury, πρώην υπουργό Εθνικής Οικονομίας.

    Στις 17.15 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα παραβρεθεί στη διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα και στην βράβευση του κ. Τσίπρα από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Antonio Guterres στο Ωδείο Αθηνών.

    Το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.»

    Διαβάστε επίσης:
    Λεπέν: Δεν θα ζητήσω παραίτηση Μακρόν, θα συμβιώσουμε

    Νετανιάχου: Βολές κατά του στρατού για τις παύσεις των μαχών λόγω παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας

    Ελβετία: Η σύνοδος κορυφής για την ειρήνη τάσσεται υπέρ της ακεραιότητας της Ουκρανίας και θέλει τη συμμετοχή της Ρωσίας



    ΣΧΟΛΙΑ