• Πολιτική

    Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μάκμπεθ: Ολοκληρώθηκε η γαμήλια τελετή στα Χανιά – Δύο προσαγωγές για προσπάθεια λήψης εικόνων με drone

    • NewsRoom


    Στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Βοτανικού Πάρκου Χανίων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η γαμήλια τελετή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη και του συζύγου του Τάιλερ Μακμπέθ.

    Το ζευγάρι έφτασε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας στον χώρο της τελετής γύρω στις 6 το απόγευμα, όπου τους περίμεναν οι καλεσμένοι τους. Μάλιστα, η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές δύο ατόμων, οι οποίοι, παρά την παράκληση του ζευγαριού να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της τελετής, επιχείρησαν να πάρουν εικόνες από αυτή με τη χρήση drone.  Μάλιστα, φέρεται να είχε ενεργοποιηθεί και σύστημα αντιdrone, ενώ είχε ζητηθεί από τους καλεσμένους να παραδώσουν τα κινητά τους πριν ξεκινήσει η τελετή.

    Μετά τη σύντομη τελετή, ακολούθησε δεξίωση για τους 130 καλεσμένους του ζευγαριού, με τοπικές γεύσεις και εδέσματα. Αργότερα το βράδυ το ζευγάρι διοργανώνει πάρτι σε prive βίλα στα Χανιά, με θέα τον κόλπο της Σούδας, με πρόσβαση σε αυτό να έχουν μόνο οι 130 καλεσμένοι.

    Οι εορταστικές  εκδηλώσεις για τους καλεσμένους του ζευγαριού ξεκίνησαν την Τετάρτη και θα διαρκέσουν συνολικά 4 μέρες.

    Διαβάστε επίσης

    Από την «άφθονη διούρηση» του Ανδρέα, στο γαμοπίλαφο του Στέφανου Κασσελάκη



    ΣΧΟΛΙΑ