Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Εγκαινίασε τα γραφεία στον Ταύρο – Υποδοχή με καπνογόνα και χορούς

Ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ (Δ), προσέρχεται για να μιλήσει στα εγκαίνια των νέων γραφείων του, όπου θα στεγαστούν εκεί οι εθελοντές της υποστήριξης της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Αθήνα, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ (Δ), προσέρχεται για να μιλήσει στα εγκαίνια των νέων γραφείων του, όπου θα στεγαστούν εκεί οι εθελοντές της υποστήριξης της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Αθήνα, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στον Ταύρο συνοδευόμενος από τον Τάιλερ Μάκμπεθ λίγα λεπτά μετά τις 7.00 το απόγευμα, με τους συγκεντρωμένους έξω από τα γραφεία να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή με καπνογόνα και ακόμα και βεγγαλικά ενώ στον προαύλιο χώρο ορισμένοι από τους υποστηρικτές του χόρευαν!

 

«Δεν υπάρχουν υποψήφιοι Πρόεδροι. Είναι ζήτημα δημοκρατίας να κερδίσουμε το συνέδριο» τόνισε με έμφαση ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του και πρόσθεσε: «Δεν έχουν αποκλείσει κανέναν γιατί μόνο το συνέδριο αποφασίζει. Μόνο το συνέδριο αποφασίζει τους υποψηφίους προέδρους. Θα πάμε δημοκρατικά μέχρι τέλους». Εκτίμησε μάλιστα ότι το συνέδριο θα ακυρώσει την απόφαση της ΚΕ για την άρση εμπιστοσύνης.

Απευθυνόμενος στους εσωκομματικούς του αντιπάλους ο Στέφανος Κασσελάκης ότι «αν αναβάλλουν το συνέδριο θα πάρουμε πρωτοβουλίες, η βάση θα πάρει» και πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να γίνει συνιστώσα κεντροαριστερών δήθεν συμφερόντων χωρίς τη βούληση της βάσης».

«Δεν τα βάζουμε κάτω. Πρώτα θα φτιάξουμε το σπίτι μας και μετά θα φτιάξουμε τη χώρα» είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ενώ αναφερόμενος στις τελευταίες δημοσκοπήσεις είπε χαρακτηριστικά: «Μη σου πω το 5 από το 6% είναι δικό μας»….

Τα γραφεία που νοίκιασε στον Ταύρο, θα «εγκαινιάσει» σε λίγη ώρα ο Στέφανος Κασσελάκης. Στα γραφεία θα στεγαστούν εκεί οι εθελοντές της υποστήριξης της υποψηφιότητάς του.

«Ξεκινάμε. Συζητάμε. Γνωριζόμαστε. Σας περιμένω» ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω facebook o πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στους υποστηρικτές του οι οποίοι άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

 

Από τις 18.00 το απόγευμα, στους εξωτερικούς χώρους του ανακαινισμένου πολυχώρου που έχει νοικιάσει ο Στέφανος Κασσελάκης βρισκόταν αρκετός κόσμος ενώ στο εσωτερικό συνεργάτες του περίμεναν τον κόσμο που ήθελε να κάνει την εγγραφή του στην πλατφόρμα odikosmassyriza.

Για την εκδήλωση στον Ταύρο έφτασαν υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη ακόμα και με πούλμαν. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ευάγγελος Αντώναρος, Θεοδώρα Τζάκρη, Θάνος Μωραΐτης και ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Διαβάστε επίσης:

ΥΠΕΞ: Η κυβέρνηση «καταδικάζει απερίφραστα» την επίθεση στην Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με 103,8 εκατ. δολάρια στο top-3 των πιο ακριβοπληρωμένων στο NBA τη σεζόν 2024-25

ΠΝΟ: Νέα 48ωρη απεργία 24 και 25 Οκτωβρίου