Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Εντολή να γίνει έρευνα για τη Λινού

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Μετά από αρκετά επεισόδια στη κόντρα που ξέσπασε, ο Στέφανος Κασσελάκης λέει τώρα ότι θα γίνει έρευνα για τις καταγγελίες εις βάρος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνάς Λινού.

Συγκεκριμένα, πηγές της Κουμουνδούρου ισχυρίζονται ότι «το γραφείο προέδρου μετά από εντολή του ερευνά τα δημοσιεύματα». Η έρευνα θα γίνει σχετικά με τις εις βάρος της καταγγελίες που έχουν να κάνουν με επιχορηγήσεις του ινστιτούτου Prolepsis που ανήκει στην ίδια.

Όπως αναφέρουν όμως η έρευνα δεν έχει ανατεθεί σε μία από τις 4 μεγάλες ελεγκτικές εταιρίες καθώς δεν υπάρχουν τα σχετικά χρήματα.

Και οι πηγές της Κουμουνδούρου καταλήγουν πως «η κ. Λινού αναμένεται με την επιστροφή της από τις ΗΠΑ να δώσει και τις απαραίτητες διευκρινήσεις στον πρόεδρο».

Διαβάστε επίσης:

ΥΠΑΝ: Έναρξη της διαδικασίας χορήγησης αδειών για το «Σύστημα αποθήκευσης ενέργειας σε συσσωρευτές στην Πτολεμαΐδα (EL)»

Γλυκά Νερά: Προφυλακίστηκε ο 80χρονος που συνελήφθη για πρόκληση τεσσάρων πυρκαγιών

Ρωσία: Σε επίθεση DDoS οφείλεται η εκτεταμένη βλάβη στις πλατφόρμες Telegram και WhatsApp, που διήρκεσε μία ώρα