ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο επιτηρητικό φυλάκιο στο Φαρμακονήσι υποδέχθηκε το νέο έτος, μαζί με τα στελέχη και τους στρατευσίμους, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.
Σήμερα, Πρωτοχρονιά, επισκέφθηκε τους Λειψούς, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Φώτη Μάγγο, παρακολούθησε τη δοξολογία και συνομίλησε με εθνοφύλακες.
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκίνησε την περιοδεία του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από την Κω, όπου επισκέφθηκε το στρατηγείο της 80ής Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ), το 282 Τάγμα Εθνοφυλακής (282 Μ/Κ ΤΕ) και το λιμεναρχείο Κω, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΛΣ-ΕΛΑΚΤ).
Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του ήταν σήμερα, Πρωτοχρονιά, το στρατηγείο της 79ης ΑΔΤΕ, στη Σάμο, όπου αντάλλαξε ευχές με τα εν υπηρεσία στελέχη.
Διαβάστε επίσης:
Στεφανής: Επισκέφθηκε μονάδες της Αττικής για την ανταλλαγή ευχών
Υπ. Μετανάστευσης: €6,276 εκατ. για τη χρηματοδότηση των δήμων σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω και Λέρο
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Elon Musk: H εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης του, xAI, αγόρασε το X
- Λιγότερα Rolex, περισσότερη επιβίωση: Πώς η αμερικανική ύφεση ταρακουνά τα πολυτελή brands
- Βασίλισσα Λετίθια: Η γυναίκα που «κατέβηκε από τον θρόνο» για να σταθεί δίπλα στις γυναίκες της Αφρικής
- Red Sol: Επαναπροσδιορίζοντας το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου
