• Πολιτική

    Στα άκρα η κόντρα ΝΔ – Παππά: Παραλήρημα χυδαιότητας, ύβρεων και ψεμάτων


    Εντείνεται η πολιτική κόντρα μεταξύ του Νίκου Παππά και της Νέας Δημοκρατίας. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «παραλήρημα χυδαιότητας, ύβρεων και ψεμάτων» του κ. Παππά.

    Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η απάντηση του Νίκου Παππά στην ανακοίνωση της Πειραιώς σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού για το «Μακεδονία ξακουστή». Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ψηφιακής πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης αποκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «θρασύδειλο υπό προθεσμία αρχηγό» ενώ κατηγόρησε την ΝΔ ότι «συνεχίζει στον κατήφορο της πατριδοκαπηλίας»

    Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει ότι «ο κ. Παππάς αντί να ζητήσει συγγνώμη για την ασύλληπτη χθεσινή του προσβολή στους Μακεδόνες και όλους τους Έλληνες, προσπαθεί να τη δικαιολογήσει με ένα παραλήρημα χυδαιότητας, ύβρεων και ψεμάτων. Τού είναι δύσκολο προφανώς να συμβιβαστεί με τις άδειες αίθουσες που αντίκρισε στην φρουρούμενη περιοδεία του. Ας το συνειδητοποιήσουν, ωστόσο, στο ΣΥΡΙΖΑ: Ολοένα και λιγότεροι θα είναι στο εξής οι στημένοι χειροκροτητές τους και άφθονοι μόνον οι αστυνομικοί που θα τους συνοδεύουν».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προκλητικός ο Ν. Παππάς: Το «Μακεδονία ξακουστή» αφορούσε τα Σκόπια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τ. Ράις: Η πρόωρη αποπληρωμή του ΔΝΤ θα πρέπει να αποφασιστεί μαζί με τους δανειστές



    ΣΧΟΛΙΑ