• First Top Stories

    Στ. Θεοδωράκης: Ο Π. Πολάκης διαχέει το μίσος στην ελληνική κοινωνία. “Πολιτικό σκουπίδι” ο Β. Λεβέντης

    • NewsRoom
    Θεοδωράκης


    Πόλεμο για γερά στομάχια ξεκίνησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης εναντίον του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του, στη ΔΕΘ. Με χαρακτηρισμούς όπως “καταπατητής συχνοτήτων” και “πολιτικά σκουπίδια”, ο Στ. Θεοδωράκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα βλοσυρός στην ομιλία του.

    Δήλωσε χαρακτηριστικά “Δεν ξέρω μέχρι πού θα φτάσει η συνεργασία του κ. Λεβέντη με τον κ. Τσίπρα. Αυτό που ξέρω όμως και που διακρίνω είναι ότι ο κ. Τσίπρας έχοντας αδυναμία στα σκουπίδια της πολιτικής, δίνει πολύ αέρα σε ανθρώπους που θα έπρεπε να είναι απολογούμενοι και όχι βέβαια να θέτουν ερωτήματα στο Ποτάμι”.

    Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης δεν παρέλειψε να συνεχίσει την επίθεση κατά του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, κ. Β. Λεβέντη και ερωτηθείς από δημοσιογράφο συνέχισε “Ο κ. Λεβέντης από πού να αρχίσει κανείς; Είχε υποσχεθεί ότι κάθε έξι μήνες θα αλλάζει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Έχει προβλέψει μέχρι τώρα τέσσερις φορές εκλογές. Υπάρχει όμως ένα ζήτημα με τον κ. Λεβέντη που είναι πολύ σοβαρό. Πληροφορήθηκα ότι προχθές στη Θεσσαλονίκη είπε το τζάμπα τελείωσε, αναφερόμενος στην τηλεόραση. Φαντάζομαι ότι είναι μια κίνηση αυτοκριτικής. Ο κ. Λεβέντης έγινε γνωστός ως καταπατητής συχνοτήτων.

    Έπαιρνε συχνότητες, τις καταπατούσε. Το πώς τις χρησιμοποιούσε ας μην το πούμε γιατί είναι και μεσημέρι και μας ακούνε και τα παιδιά. Και μετά πουλούσε αυτές τις συχνότητες σε κάποιους άλλους. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν παραστατικά γι’ αυτές τις πωλήσεις. Υπάρχουν στην εφορία τα χαρτιά. Και ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο του παρελθόντος, καλό θα κάνει κάποια στιγμή να ασχοληθεί με όλους αυτούς τους καταπατητές συχνοτήτων”.

    Αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με τον αναπλ. υπ. Υγείας Π.Πολάκη ανέφερε ότι “Ο κ. Πολάκης δεν είναι ο τρελός του χωριού. Δεν είναι μια μεμονωμένη γραφική περίπτωση. Είναι η μία όψη του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι άνθρωποι που απειλούν, που τρομοκρατούν και που διαχέουν το μίσος στην ελληνική κοινωνία με πολύ μικρές αφορμές, θεωρώντας ότι έτσι θα καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες, τις οποίες τις ξέρουμε όλοι, γιατί ο κ. Πολάκης δυστυχώς είναι και υπεύθυνος για τα νοσοκομεία της χώρας, νομίζω. Νοσοκομεία που καταρρέουν. Αντί να ασχοληθεί με αυτό, παίζει κάθε μέρα με το facebook και με το twitter. Επιτρέψτε μου όμως να πω ότι ο κ. Τσίπρας έχει μια διπλή ευθύνη. Πρώτα καλύπτει τον κ. Πολάκη και είναι φανερό ότι τον καλύπτει με βάση τις δηλώσεις που κάνει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ”.

    Μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε και για το ενδεχόμενο συνεργασίας του Ποταμιού με την κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά “Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα υπάρξει συνεργασία με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αυτό το σχήμα του εθνολαϊκισμού δεν μας ενδιαφέρει. Το Ποτάμι δεν θα συνεργασθεί προεκλογικά με κανένα κόμμα. Θα πορευτεί αυτόνομα εκτός αν υπάρξει το νέο Κίνημα στο όποιο έχουμε αναφερθεί”.

    Τέλος, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε “Η κατεύθυνση που δίνει ο κ. Τσίπρας, δημιουργεί αντί να λύνει προβλήματα. Δημιουργεί πολλούς μικρούς εμφυλίους στην κοινωνία ακόμα και για μικρά θέματα”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/se-apoliti-siopi-maximou-pia-ta-tria-anichta-metopa-tis-kivernisis-pou-chriazonte-amesa-apantisis/74242



    ΣΧΟΛΙΑ