Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Σπίρτζης για Κασσελάκη: Ενδιαφέρεται μόνο για την καρέκλα – Αν επανεκλεγεί, θα κάτσει μόνος του

Χρήστος Σπίρτζης

Χρήστος Σπίρτζης

Για τον μαινόμενο πόλεμο στην Κουμουνδούρου και για τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι υπάρχει προσπάθεια αποκλεισμού της υποψηφιότητας Κασσελάκη από τις εσωκομματικές εκλογές, ο κ. Σπίρτζης ανέφερε πως δεν είναι αποκλεισμός κανενός αν το κόμμα ζητά από τον κάθε υποψήφιο λευκό ποινικό μητρώο και δήλωση πόθεν έσχες.

«Η Πολιτική Γραμματεία συνεδρίασε, συζήτησε για τα αυτονόητα, ότι δηλαδή όλοι πρέπει να σέβονται το καταστατικό, να έχουν λευκό ποινικό μητρώο και καθαρό πόθεν έσχες. Να θυμίσω ότι με ευθύνη του Στέφανου Κασσελάκη προεκλογικά για 2 εβδομάδες τη συζήτηση μονοπώλησε η μη δήλωση πόθεν έσχες του», δήλωσε το πρωί  σήμερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς για τα ποσοστά δημοφιλίας του κ. Κασσελάκη, τα οποία ξεπερνούν κατά πολύ αυτά του Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην υπουργός δήλωσε πως δεν τον ανησυχούν αυτά τα ποσοστά, αλλά τα «ποσοστά συρρίκνωσης και εσωστρέφειας του ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η στάση Κασσελάκη έχει απομακρύνει και άλλους ψηφοφόρους του κόμματος, ακόμη περισσότερους από τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, καθώς «απέδειξε ότι τον νοιάζει μόνο η καρέκλα του».

«Αυτό που ζούμε τους τελευταίους 11 μήνες είναι ταινία, κωμωδία για την ακρίβεια, και μάλιστα κακή. Δεν μπορεί ένας πρόεδρος να έχει Κεντρική Επιτροπή εκλεγμένη από τη βάση και να μην αποδέχεται τη μομφή εναντίον του κι ότι το ίδιο το κόμμα τον έχει απορρίψει.

Καταλαβαίνετε πως σε περίπτωση που επανεκλεγεί πρόεδρος, θα κάτσει μόνος του. Δυο ξένοι χώροι σε αντίληψη δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Όμως η γνώμη μου είναι ότι δεν θα συμβεί αυτό, γιατί δεν θα επανεκλεγεί».

Διαβάστε επίσης:

ΣτΕ: «Μπλόκο» στους αναδρομικούς φορολογικούς ελέγχους μετά την πενταετία

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αύριο – Αναζητούνται τα «μπλόκα» σε Κασσελάκη

Eurobank: Άντλησε 850 εκατ. ευρώ με επιτόκιο 4% – Εντολές από 270 επενδυτές για το πράσινο ομόλογο