• Πολιτική

    Σπανάκης εγκαινίασε το 12ο Νηπιαγωγείο Καματερού: Επενδύουμε στην Εκπαίδευση, αναβαθμίζουμε τα σχολεία μας

    • NewsRoom
    Πηγή: xtypos.gr

    Πηγή: xtypos.gr


    Το 12ο Νηπιαγωγείο Καματερού εγκαινίασε ο υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης μαζί με τον δήμαρχο Αγίων Αναργύρων- Καματερού, Σταύρο Τσίρμπα, ενώ παρέστη και στην τελετή αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

    Τα εγκαίνια και τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, Αθηναγόρας.

    Το Νηπιαγωγείο λειτουργεί στις καινούργιες εγκαταστάσεις στην οδό Λυκίας 32 στο Καματερό. Το καινούργιο κτίριο ανεγέρθηκε και αποπερατώθηκε με αποκλειστική χρηματοδότηση ύψους 1 εκατ. ευρώ που χορηγήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών προς τον δήμο Αγίων Αναργύρων- Καματερού. Οι νέες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν αίθουσες νηπίων, χώρους αθλοπαιδιών και γραφεία διοικήσεως και δασκάλων.

    Ο κ. Σπανάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δασκάλους και γονείς, να χαιρετίσει τους μικρούς μαθητές καθώς και να ενημερωθεί από το διδακτικό προσωπικό για τα προγράμματα και τις εκπαιδευτικές δράσεις που υλοποιεί το σχολείο στο νέο φιλόξενο και σύγχρονο περιβάλλον για τους μικρούς μαθητές.

    «Το υπουργείο Εσωτερικών φιλοδοξεί να διαδραματίσει έναν ενεργό και ισχυρό ρόλο στην ανακαίνιση και αναβάθμιση των σχολικών μονάδων όλης της Χώρας, ενισχύοντας από τα σχετικά Προγράμματα του υπουργείου, τους κατά τόπους δήμους» είπε ο κ. Σπανάκης. «Επενδύουμε στην Εκπαίδευση, αναβαθμίζουμε τα σχολεία μας, διασφαλίζουμε το μέλλον μας» σημείωσε κλείνοντας τον σύντομο χαιρετισμό του.

    Διαβάστε επίσης:

    Περιβαλλοντικοί φόροι: Στα 11,57 δισ. ευρώ τα έσοδα το 2022 – Άλμα 50,3%

    ΔΕΘ: Πολυδιάστατο και σήμερα το μενού της 88ης ΔΕΘ

    Αμήχανος ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το debate – Υποστηρίζει ότι ήταν στημένο και …επιτίθεται στην Τέιλορ Σουίφτ



    ΣΧΟΛΙΑ