Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Σωκράτης Φάμελλος: Συναντήθηκε με εργαζόμενους στην “Αυγή” και “Στο Κόκκινο”

Σωκράτης Φάμελλος

Σωκράτης Φάμελλος

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία των εργαζόμενων του Κόκκινου και της Αυγής. Ο Σωκράτης Φάμελλος εξέφρασε την στήριξή του στα δίκαια αιτήματά τους και την πεποίθηση του για την αναγκαιότητα της λειτουργίας και των δύο μέσων ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το γραφείο του, ο κ. Φάμελλος υπογράμμισε τη αντίθεσή του στις «αιφνιδιαστικές αλλαγές και σημείωσε ότι έπρεπε να προηγηθεί (από την προηγούμενη ηγεσία) μία επαρκής οικονομοτεχνική προετοιμασία με ενίσχυση των εσόδων και της βιωσιμότητας των μέσων, με ενεργοποίηση και των μελών του κόμματος». Σύμφωνα με το γραφείο του, ο κ. Φάμελλος έδωσε έμφαση στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζόμενων.

Τέλος, οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή, αφού υπάρχει κοινή αντίληψη ότι η λειτουργία των δύο μέσων είναι απαραίτητη.

Διαβάστε επίσης:

Ευρωαγορές: Κλείσιμο με μεικτά πρόσημα λόγω των εντάσεων στη Μέση Ανατολή. Ράλι αμυντικών μετοχών.

Alpha Bank: Ασκήθηκαν 137.597 δικαιώματα επί μετοχών στο Stock Option Plan

ΗΠΑ προειδοποιούν το Ιράν ενώπιον των Ηνωμένων Εθνών: Μην στοχοθετείτε ούτε εμάς ούτε το Ισραήλ