ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς ο 45χρονος που είχε σκοτώσει την 51χρονη σύντροφό του στο Περιστέρι, στις 20 Ιουλίου 2017. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε σε κώμα, ενώ ο Αλβανός συγκρατούμενός του είχε κόψει τις φλέβες του.
Αμέσως μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο των φυλακών, όπου ο 45χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Στη συνέχεια, ο Αλβανός κατέθεσε ότι έκαναν χρήση ηρωίνης και ο ίδιος αναγκάστηκε να κόψει τις φλέβες του για να μην πέσει κι αυτός σε κώμα.
Η στυγερή δολοφονία της 51χρονης έγινε στις 20 Ιουλίου 2017, επί της οδού Παραμυθιάς στο Περιστέρι. Ο δράστης είχε «άδεια» από το Δαφνί.
Η δολοφονία αποκαλύφθηκε, όταν ο ψυχίατρος του Νοσοκομείου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 45χρονος ασθενής του, του είπε πως δολοφόνησε την 51 ετών σύντροφό του. Η γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της στο Περιστέρι νεκρή με τραύματα από μαχαίρι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο την σύζυγό του πριν δέκα χρόνια. Μετά το έγκλημα είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλλάζει ξανά την κατάθεσή του ο Σοροπίδης: Τη Δώρα Ζέμπερη σκότωσαν ο «Χάρης» και ο «Ψηλός»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα κατάθεση-σοκ: «Με πλήρωσαν για να σκοτώσω την Δώρα Ζέμπερη»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρήστος Μάστορας: Ελεύθερος αφέθηκε ο τραγουδιστής μετά την αναβολή της δίκης του
- Νέος σεισμός 4,4 Ρίχτερ στην Αμοργό
- Μητσοτάκης προς ΕΕ: Είναι ανάγκη να υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία στους δημοσιονομικούς κανόνες
- Μπέος για μήνυση-αυτόφωρο: «Δουλειά δεν έχει ο ακατανόμαστος, υποβάλλει μηνύσεις!» – Βρίσκεται στην Αθήνα