ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απάντηση σε ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος τον κατηγορούσε, ουσιαστικά, για αδράνεια, τόσο στο θέμα του στεγάστρου Καλατράβα όσο και για τα Τέμπη, έδωσε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.
Ο πρώην υπουργός Υποδομών χαρακτήρισε τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «άξιο συνεχιστή του πολιτικού τυχοδιωκτισμού του προκατόχου του, Αλέξη Τσίπρα», ο οποίος είναι «είτε άπειρος, είτε πρόθυμος διακινητής fake news, ή το πιο πιθανό και τα δύο».
Στην αναφορά του κ. Κασσελάκη, πως ο κ. Καραμανλής είχε λάβει από τον Σεπτέμβριο του 2020 επίσημη μελέτη για σοβαρά προβλήματα στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα χωρίς να κάνει κάτι, ο βουλευτής της κυβέρνησης είπε πως «η μοναδική συμμετοχή του Υπουργείου Υποδομών ήταν η τεχνική έκθεση συμβούλου που ζήτησε τον Ιούλιο του 2019 και αφορούσε τις κερκίδες.
Η έκθεση αυτή ξεκίνησε να παραδίδεται τμηματικά στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τον Νοέμβριο του 2020 και ο πλήρης φάκελος διαβιβάστηκε τον Μάρτιο του 2021 στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το ΟΑΚΑ».
Στάθηκε, επίσης, και στο δυστύχημα των Τεμπών, για το οποίο τον κατηγόρησε επίσης ο κ. Κασσελάκης, λέγοντας «τυμβωρυχία με το δυστύχημα των Τεμπών που μας συγκλόνισε όλους, δεν δέχομαι. Έκανα αυτό που επιτάσσει η συνείδησή μου και παραιτήθηκα».
Διαβάστε επίσης:
Φραγκογιάννης (ΥΦΕΞ): Στη Σεούλ για την προετοιμασία επιχειρηματικής αποστολής
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης καρατόμησε τη διοίκηση του Αγία Όλγα
Σύσκεψη, υπό τον Κ. Μητσοτάκη, για τη Θεσσαλία – Η ατζέντα των θεμάτων
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις
Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης: Μπλόκο στα προϊόντα κάνναβης με ψυχοτρόπες ουσίες με νέα ΚΥΑ – Επιβεβαίωση Μononews
- Τα ισχυρά bids, η επιδρομή των γερμανικών «πάντσερς» στην METLEN, η μεγάλη σύγκρουση Κόπι – Καμπουρίδη, ο εξαφανισμένος Γιαννάκης Λαβράνος, η Λούλου Ζέιν αφεντικό της Naftomar, τι συμβαίνει στο ΜΜ με τον Χατζηδάκη και η top κίνηση Πιέρ
- Νίκος Χαρδαλιάς: Επενδύσεις άνω των 180 εκατ. ευρώ για το «The Greater Athens Region»
- Παπουτσάνης: Εστίαση στα επώνυμα προϊόντα – Στο ραντάρ και νέες εξαγορές
