ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι συζητούν στο ΜΜ για εκλογικό νόμο, οι hot μετοχές του Κόκκαλη, οι ψίθυροι για Holterman-Τζίγγερ-Alpha Bank, o νέος παίκτης στις τράπεζες, πόσο πούλησε το σπίτι της η Σοφία (τέως Κούστα)
Να «σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη “μέρα της μαρμότας”» ζητά με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος.
Συγκεκριμένα, ο κ. Σκέρτσος αναφέρει: «Παρακαλούμε τον ΣΥΡΙΖΑ να μην μας υπενθυμίζει τόσο συχνά πόσο αδιάβαστος αλλά και πόσο ανεπίδεκτος μαθήσεως είναι.
Καταλαβαίνουμε πόσο τους έχει ενοχλήσει η προεκλογική αποκάλυψη της νέας επιχείρησης οικονομικής εξαπάτησης των πολιτών με το ακοστολόγητο πρόγραμμα των 83 δις ευρώ, όμως πάει πολύ να κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία για έλλειψη κοστολόγησης στο δικό μας πρόγραμμα».
Και συνεχίζει: «Για ευκολία, τους παραπέμπουμε στην ανακοίνωσή μας της 3ης Ιουνίου όπου όλα τα ζητήματα που θέτουν έχουν ήδη απαντηθεί εκτενώς.
Εκεί αναφέρονται αναλυτικά με παραπομπές ανά σελίδα όλα τα μέτρα του προεκλογικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία και βεβαίως είναι ενταγμένα ως προς το δημοσιονομικό τους κόστος στο σχέδιο σταθερότητας 2023-2026 που έχει υποβληθεί στους ευρωπαικούς θεσμούς.
Παρακαλούμε θερμά αυτή τη φορά να διαβάσουν την ανακοίνωση που επισυνάπτουμε».
Δείτε την ανάρτηση:
Διαβάστε επίσης:
Γιάννης Οικονόμου: Οι πολίτες ψηφίζουν ΝΔ για καλύτερη ζωή
Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί το Λιμενικό και δίνει επιχειρήματα στην τουρκική προπαγάνδα
──────────────────
Εκλογές 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κακλαμάνης για Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: «Ημέρα υπερηφάνειας και ευθύνης»
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ολοκληρώθηκε το spin off του… spin off – Στο Nasdaq η ναυτιλιακή Robin Energy
- ΟΣΕΘ: Πράσινο φως από το Ελεγκτικό Συνέδριο για την παράταση σύμβασης με τα ΚΤΕΛ
- Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα
