• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκίνησε η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

    • NewsRoom
    ταμπέλα με το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ σε κτήριο


    Σε πλήρη εξέλιξη οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα ανάδειξης νέου αρχηγού.

    Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι άρχισαν να καταφθάνουν στα γραφεία όπου συνεδριάζει η πολιτική γραμματεία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ αυτών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Φίλης, Παναγιώτης Σκουρλέτης, Διονύσης Τεμπονέρας, Αλέξης Χαρίτσης, Έφη Αχτσιόγλου, Ρένα Δούρου, Σία Αναγνωστοπούλου.

    Από τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν είναι η εκπροσώπηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στην Βουλή, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

    Αρνητικά απάντησε – σύμφωνα με πληροφορίες – η Όλγα Γεροβασίλη, στην πρόταση να αναλάβει την προεδρία της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

    Δείτε φωτογραφίες:

    Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Έφη Αχτσιόγλου εισέρχεται στα γραφεία κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου του κόμματος (ΑΠΕ-ΜΠΕ)
    Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ρένα Δούρου εισέρχεται στα γραφεία κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου του κόμματος, Αθήνα Κυριακή 2 Ιουλίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
    Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ρένα Δούρου εισέρχεται στα γραφεία κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου του κόμματος (ΑΠΕ-ΜΠΕ)
    Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Φίλης εισέρχεται στα γραφεία κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου του κόμματος, Αθήνα Κυριακή 2 Ιουλίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
    Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Φίλης εισέρχεται στα γραφεία κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου του κόμματος (ΑΠΕ-ΜΠΕ)
    Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ευκλείδης Τσακαλώτος εισέρχεται στα γραφεία κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου του κόμματος, Αθήνα Κυριακή 2 Ιουλίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
    Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ευκλείδης Τσακαλώτος εισέρχεται στα γραφεία κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου του κόμματος (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Διαβάστε επίσης:

    Γεωργιάδης: Έρχεται νομοσχέδιο που θα μετατρέπει σε αναλογική την κράτηση του 30% στους εργαζόμενους συνταξιούχους

    Υπουργείο Υγείας: Οι προτεραιότητες και το στοίχημα της νέας κυβέρνησης για την υγεία

    Ορκίζεται αύριο η Βουλή που προέκυψε από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου



    ΣΧΟΛΙΑ