Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ – Βουλή: Δεν άφησαν υπάλληλο του κόμματος να μπει στο γραφείο Κασσελάκη – Κατ΄εντολή Παππά

Στέφανος Κασσελάκης

Στέφανος Κασσελάκης

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα στη Βουλή, όταν δεν άφησαν υπάλληλο του ΣΥΡΙΖΑ να μπει στο γραφείο του μέχρι πρότινος προέδρου Στέφανου Κασσελάκη στον δεύτερο όροφο της Βουλής, στο οποίο τώρα εδρεύει ο νέος πρόεδρος της ΚΟ, Νίκος Παππάς.

Κατά πληροφορίες, δόθηκε εντολή από τον Νίκο Παππά να μη μπεί κανείς στον χώρο του γραφείου, όσο  εκείνος θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ.

Παρά το γεγονός ότι  ο υπάλληλος δεν ανήκει στην στενή ομάδα συνεργατών του έκπτωτου προέδρου Στέφανου Κασσελακη και εργάζεται στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από την περίοδο του κ. Αλέξη Τσίπρα,  ο φρουρός έξω από το γραφείο φέρεται  να του είπε ότι υπάρχει εντολή «να μην μπει κανένας μέσα».

Εκείνος διαμαρτυρήθηκε έντονα και όπως έγινε γνωστό άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα η φρουρά της Βουλής με επικεφαλής τον ίδιο τον φρούραρχο να φτάσουν στον χώρο.

Τελικώς, ο υπάλληλος μπήκε στο γραφείο του και όπως ανέφεραν πηγές από το περιβάλλον του προέδρου της Βουλής, σε πρώτη φάση θα πρέπει να επιλυθεί το ζήτημα με τους μετακλητούς συνεργάτες του κ. Φάμελλου οι οποίοι αυτοδικαίως έχασαν τη θέση τους μόλις ο κ. Φάμελλος απώλεσε το αξίωμα.

Διαβάστε επίσης:

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 1,6% σημείωσε ο γενικός δείκτης τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ακολουθεί μία αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική

Τον Ιανουάριο ξεκινάει το «Σπίτι μου ΙΙ» – Όλα τα μέτρα της κυβέρνησης για τη στεγαστική πολιτική