• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: Τι λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος για το ενδεχόμενο διαγραφής Κασσελακη – Δεν υπάρχει κενό διοίκησης με την ανάκληση του πληρεξουσίου

    • NewsRoom
    Παυσανίας Παπαγεωργίου

    Παυσανίας Παπαγεωργίου


    «Το κόμμα έχει και πολιτική και διοικητική διοίκηση. Τα Όργανα έχουν τον τελευταίο λόγο», δηλώνει ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παυσανίας Παπαγεωργίου, ενώ απαντά με λόγο Πυθίας στο ενδεχόμενο διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη.

    «Οτιδήποτε έχει καταστατικό δεν σταματάει να λειτουργεί», απαντά ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παυσανίας Παπαγεωργίου, μετά την ανάκληση της εξουσιοδότησης του Στέφανου Κασσελάκη στον υπεύθυνο για τα οικονομικά και άλλα θέματα, Χρήστο Μαυροκεφαλίδη.

    «Το κόμμα έχει και πολιτική και διοικητική διοίκηση. Τα Όργανα έχουν τον τελευταίο λόγο. Δεν υπάρχει κανένα κενό διοίκησης. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται μετάβαση εξουσίας. Το ΑΦΜ, ο οργανισμός συνεχίζει να λειτουργεί. Για το ποιος υπογράφει έχει να κάνει με το έγγραφο που πρέπει να υπογραφεί. Δεν υπάρχει κανένα κενό», συνέχισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ο Παυσανίας Παπαγεωργίου.

    Για το αν υπάρχει θέμα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη, απάντησε: «Η κ. Νοτοπούλου είπε την άποψή της. Αν ανοίξει αυτή η διαδικασία προεκλογικά, συμπεραίνω ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, τα όργανα ωστόσο αποφασίζουν. Η διαδικασία διαγραφής είναι για όλα τα μέλη η ίδια. Αν ακολουθηθεί κατά γράμμα θα γίνει η εισήγηση και θα υπάρχει ένα αποτέλεσμα».

    Σχολιάζοντας την ανάκληση της εξουσιοδότησης του Στέφανου Κασσελάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε: «Ακολούθησε την προάσπιση των δικών του αναγκών και συμφερόντων.

    Αυτά που προσέφερε στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης ήταν η επικοινωνία με τον κόσμο. Γιατί να κάνει κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι έκανε προεκλογικά; Τρέχει τη δική του καμπάνια και κάνει αυτό που νομίζει. Παραμένει ενδιαφερόμενος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να περιμένουμε να το ανακοινώσει και επίσημα».

    Διαβάστε επίσης:

    Απόστολος Γκλέτσος: Με τον Πολάκη «με τα χίλια» – «Θα πάω σπίτι μου», αν εκλεγεί ο Κασσελάκης

    Συλλήψεις γιατρών και φαρμακοποιοών για απάτες σε βάρος του ΕΟΠΥΥ – Κατασχέθηκαν ακόμη και ράβδοι χρυσού

    Νέα απόπειρα δολοφονίας κατά Τραμπ: Ποιoς είναι ο 58χρονος βασικός ύποπτος που συνελλήφθη – Τι λέει το FBI

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ