• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: Δείτε τα πόθεν έσχες των Κασσελάκη, Πολάκη, Φάμελλου, Φαραντούρη και Γκλέτσου

    • NewsRoom


    Στη δημοσιότητα έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ τα πόθεν έσχες που κατέθεσαν οι πέντε υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, Παύλος Πολάκης, Σωκράτης Φάμελλος, Νικόλας Φαραντούρης και Απόστολος Γκλέτσος.

    Την ίδια ώρα πάντως η κατάσταση στο κόμμα παραμένει εκρηκτική, μετά το εξώδικο του Στέφανου Κασσελάκη κατά των οργάνων του κόμματος (σε Κεντρική Επιτροπή και Πολιτική Γραμματεία), για την πρόωρη διαρροή του πόθεν έσχες του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

    H Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε τη διεξαγωγή έκτακτης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο, προκειμένου να αποφασιστεί η απάντηση του κόμματος στο εξώδικο του κ. Κασσελάκη, με τα μέλη της ομάδας των «87» να ζητούν ακόμα και τη διαγραφή του από το κόμμα.

    Κατά τη συνεδρίαση θα υπάρξει ενημέρωση των μελών για το εξώδικο, το οποίο  επιστρέφεται από την Πολιτική Γραμματεία ως απαράδεκτο.

    Κατά την ψηφοφορία που έγινε, αντίθετοι με το αίτημα για έκτακτη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής ήταν οι Ρένα Δούρου και Πάνος Ρήγας, ενώ η Θεοδώρα Τζάκρη είχε ήδη αποχωρήσει. Κατά της διεξαγωγής Κεντρικής Επιτροπής ψήφισε και η Ολυμπία Τελιγιορίδου. Η Πολιτική Γραμματεία αποφάσισε την ανάρτηση των πόθεν έσχες των υποψηφίων προέδρων με αλφαβητική σειρά στο σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ.

    Δείτε τα πόθεν έσχες των πέντε υποψηφίων:

    Διαβάστε επίσης



    ΣΧΟΛΙΑ