Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόσκληση για τη διαβούλευση του καταστατικού

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ισχυροποιείται και ανασυγκροτείται. Με επόμενο, μεγάλο σταθμό το Συνέδριό μας που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου. Για να φτιάξουμε όλοι κι όλες μαζί, ένα κόμμα δημοκρατικό, συμμετοχικό, σύγχρονο. Με παρουσία σε όλη τη χώρα, και με ψηφιακή λειτουργία, ώστε το κόμμα να ανταποκριθεί καλύτερα στις νέες κοινωνικές συνθήκες», αναφέρει ανακοίνωση.

«Πάνω από όλα, όμως, ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία, στις ελπίδες, τις ανάγκες και τα όνειρά της. Ένα πραγματικό κόμμα των μελών. Η διαβούλευση για τις αλλαγές στο Καταστατικό του κόμματος αρχίζει. Για αυτό, είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων μας», προσθέτει.

«Ο καθένας και η κάθε μια μπορεί να συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια. Καταθέτοντας μέσω email στο katastatiko@syriza.gr τις σκέψεις σας, τις προτάσεις σας, τις ιδέες σας, κατά προτίμηση με αναφορά στα αντίστοιχα άρθρα του Καταστατικού (θα το βρείτε στην ιστοσελίδα https://syriza.gr/diavouleusi/anoixti-diavoulefsi-gia-tis-katastatikes-allages-tou-syriza-ps/ ) μέχρι τις 17 Αυγούστου», εξηγεί η ανακοίνωση.

«Στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, με έναν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ακόμα πιο ισχυρό, ακόμα πιο κοντά στην κοινωνία και τους πολίτες, δεν πρέπει να λείψει κανείς και καμιά.»

Διαβάστε επίσης:

Δύο διαφορετικές πυρκαγιές ξέσπασαν στο Μαρκόπουλο Αττικής – Υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια στην περιοχή

ΠΑΕ Ηρακλής: Ο Ευγενίου αρνήθηκε την πρόταση Μονεμβασιώτη – Θα επέλθει η συμφωνία;

Γιατί 25 ασθενείς έχουν αξία δισεκατομμυρίων δολαρίων στην πιο hot αγορά της φαρμακευτικής βιομηχανίας