Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Νέος εκπρόσωπος Τύπου ο Παυσανίας Παπαγεωργίου

Παυσανίας Παπαγεωργίου

Παυσανίας Παπαγεωργίου

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που συζήτησε τον οδικό χάρτη μέχρι την εκλογή του νέου αρχηγού, ενώ αποφάσισε νέος εκπρόσωπος του κόμματος μέχρι την εκλογή αρχηγού να είναι ο μέχρι τώρα αναπληρωτής, Παυσανίας Παπαγεωργίου.

Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου έχει διατελέσει μεταξύ άλλων γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς και έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών και γνωμοδοτικών επιτροπών, διεθνή συντονιστικά όργανα και εποπτικά συμβούλια. Μετά το 2019 παρέμεινε στενός σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου της Γερμανίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις ανθρωπιστικές επιστήμες.

Διαβάστε επίσης

Ανδρέας Δημητριάδης (Τράπεζας Πειραιώς): Τα νούμερα των επιχειρήσεων είναι το διαβατήριο τους για μεγαλύτερες, καλύτερες και οικονομικότερες χρηματοδοτήσεις

Βρετανία: Αντιδράσεις για τις περικοπές στο επίδομα θέρμανσης – Το χάνουν 10 εκατ. συνταξιούχοι

Γαλλία: Ο αδελφός του Πογκμπά οδηγείται σε δίκη για απαγωγή και εκβιασμό του διεθνούς Γάλλου άσου