• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Τρέχει να κρυφτεί για να μην τον καταλάβουν»


    Για προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να κρυφτεί από ένα ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό κατηγορεί τον αρχηγό της ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα δήλωσε στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

    Χωρίς να σχολιάσει κάτι άλλο από αυτά που ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να αναμετρηθεί με τον πρωθυπουργό. «Η μοναδική είδηση από τη σημερινή συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη, είναι ότι ο πρόεδρος της ΝΔ σκοπεύει να κρυφτεί, μέχρι τις εκλογές» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.  «Δήλωσε ότι θα κρυφτεί από τη Βουλή, θα κρυφτεί από το ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό, θα κρύψει το πρόγραμμά του. Τρέχει να κρυφτεί ο κ. Μητσοτάκης, για να μην τον καταλάβουν οι πολίτες. Οι πολίτες, όμως, έχουν και μνήμη και κρίση».

    Πάντως, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε στη συνέντευξή του πως είναι έτοιμος για το ντιμπέιτ, το οποίο όμως θα διεξαχθεί όπως οφείλει με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και όχι μόνο με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό προφανώς δεν άρεσε στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, το οποίο συνεχίζει προφανώς να θεωρεί πως ο πρωθυπουργός υπερέχει  επικοινωνιακά του κ. Μητσοτάκη.



    ΣΧΟΛΙΑ