• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: «Επίπληξη» σε Σπίρτζη αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας -Τελευταία ευκαιρία πριν τη διαγραφή

    • NewsRoom
    Χρήστος Σπίρτζης

    Χρήστος Σπίρτζης


    Σε επίπληξη προς τον Χρήστο Σπίρτζη κατέληξε η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία στο στέλεχος πριν τη διαγραφή του.

    Έτσι, στις 23 Αυγούστου θα γίνει νέα συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, για την ουσία της καταγγελίας εις βάρος του κ. Σπίρτζη.

    Ο πρώην υπουργός δεν ήταν παρών στην χθεσινή συνεδρίαση, κάτι που είχε δημοσιοποιήσει δημόσια νωρίτερα, προκαλώντας μεγάλο εκνευρισμό στο εσωτερικό του κόμματος.

    Πηγές της Κουμουνδούρου σχολίαζαν με νόημα πως “ανάμεσα στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις να βρει τον χρόνο να εμφανιστεί ενώπιον του οργάνου”.

    Ο Χρήστος Σπίρτζης παραπέμφθηκε στο “πειθαρχικό” με καταγγελίες για “ατομική ατζέντα” και επιθέσεις στον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη, μετά από επιστολή 70 στελεχών που τον κατηγορούσαν για “αντικαταστατική και αντικομματική συμπεριφορά”.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Σπίρτζης έχει ασκήσει κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη, εκφράζοντας τη διαφωνία του, παραδείγματος χάριν, για το “λουκέτο” στην Αυγή, ενώ έχει εκφράσει την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη δεν μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

    Διαβάστε επίσης



    ΣΧΟΛΙΑ