• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: Άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη η απόφαση της ΚΕ για τον Κασσελάκη

    • NewsRoom


     «Άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής με την οποία αποκλείστηκε η υποψηφιότητα Κασσελάκη.

    Ειδικότερα, σε σημερινή ανακοίνωσή του, τονίζει:

    «Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου 12/10/2024, ελήφθη με συντριπτική πλειοψηφία.

    Το όργανο συνεδρίασε με διαπιστωμένη απαρτία, παρά τις αντικαταστατικές και απαράδεκτες ενέργειες, οι οποίες αποδείχτηκαν ανεπιτυχείς.

    Η απόφασή του αφορά τον κύριο Κασσελάκη και είναι άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εν λόγω ανακοίνωση.

    Εν τω μεταξύ, ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, νωρίτερα σήμερα πέρασε στην αντεπίθεση ο Κασσελάκης, ενόψει του συνεδρίου, ζητώντας από τους πολίτες να γίνουν  ασπίδα Δημοκρατίας και να προσέλθουν να εγγραφούν ως μέλη του κόμματος.

    Σε σχετική ανάρτησή του κάνει λόγο για σοκαριστικό για την Αριστερά γεγονός τον αποκλεισμό του από τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και για απαγόρευση, από τη μειοψηφία των μελών ενός οργάνου και παραπέμπει στο συνέδριο του κόμματος:

    «Το ανώτατο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ είναι το Συνέδριο. Αυτό θα αποφασίσει για όλα. Η φωνή μας είναι το Συνέδριο», επισήμανε χαρακτηριστικά.

    Διαβάστε επίσης:

    Politico: Πώς σχολιάζει τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ – Τι λέει για επανεκλογή Ανδρουλάκη

    Αγορά εμπορικών ακινήτων: Συνεχίζεται η ανοδική πορεία που ξεκίνησε το 2019 – Οι νέες τάσεις

    Eurobank: Ισχυση επιχειρησιακή προτεραιότητα η Κρήτη – Επίσκεψη στο νησί



    ΣΧΟΛΙΑ