Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Συνεργάτες Κασσελάκη: «Τη ρευστοποίηση επιζητούν εκείνοι που καταπατούν το καταστατικό του κόμματος»

Στέφανος Κασσελάκης

Στέφανος Κασσελάκης

«Στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να βγάλουν τον Στέφανο Κασσελάκη από την κούρσα της διεκδίκησης της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι αναφέρονται σε ένα δήθεν σχέδιο του κ. Κασσελάκη να ‘εξαΰλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ προτού φτιάξει νέο κόμμα’», αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του κ. Κασσελάκη.

Σχολιάζουν ότι «μάλιστα έσπευσαν να … καταγράψουν και αντιδράσεις πάνω στο απόλυτο ψέμα».

Κάνουν λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που δεν αξίζουν ούτε διάψευσης», τονίζουν ότι «τη ρευστοποίηση επιζητούν εκείνοι που καταπατούν το καταστατικό του κόμματος» και πως «αντιθέτως, ο Στέφανος Κασσελάκης περιοδεύει – για μία ακόμη φορά – σε ολόκληρη την Ελλάδα μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να κρατήσει ενωμένο το κόμμα».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι «η αφοσίωσή του στην ενδυνάμωση και στον εκσυγχρονισμό του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αμετάβλητη, όπως και ο στόχος του να προασπίσει τις αρχές του κόμματος».

Διαβάστε επίσης

G7: Οι υπουργοί Άμυνας υποστηρίζουν τη “μη αναστρέψιμη πορεία” της Ουκρανίας προς ένταξη στο ΝΑΤΟ

Κασσελάκης: Να «εξαϋλώσω τον ΣΥΡΙΖΑ στο 0,5%» δεν θα μπορούσα και να ήθελα

Σωκράτης Φάμελλος: «Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι ποιος θα γίνει πρόεδρος, αλλά αν θα συνεχίσει να υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ»