Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Συγχαρητήρια Τσίπρα σε Ερντογάν – Ζήτησε άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Τσίπρας

Τηλεφωνική επικοινωνία με με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, κατά τη συνομιλία, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε την ανάγκη για άμεση απελευθέρωση των 2 στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία χωρίς κατηγορητήριο εδώ και 3,5 μήνες, υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχει αυτό το ζήτημα για τις σχέσεις μας.

Παράλληλα, συζήτησαν – ενόψει του ευρωπαϊκού συμβουλίου της Πέμπτης – για τη στενή συνεργασία των δύο χωρών στο πλαίσιο της κοινής δήλωσης ΕΕ-Τουρκίας. Ενώ τέλος, συμφώνησαν να συναντηθούν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο «Σουλτάνος» στη θέση του – Πρόεδρος από τον α’ γύρο ο Ερντογάν, εξασφάλισε και τη Βουλή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την νίκη του ανακοίνωσε ο Ερντογάν: «Η Τουρκία δίδαξε δημοκρατία» – Αμφισβητεί τα αποτελέσματα η αντιπολίτευση

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ερντογάν: Πρώτα η επιστροφή των «οκτώ», μετά η εξομάλυνση