Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Shäuble: Ψήφος υπέρ του Brexit σημαίνει αποχώρηση από την Ευρώπη

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Ο Γερμανός πρώην υπουργός Οικονομικών και πρώην πρόεδρος της Γερμανικής Βουλής Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Wolfgang Shäuble τοποθετήθηκε στη συζήτηση για το επερχόμενο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου στη Μεγάλη Βρετανία, όπου οι Βρετανοί θα κληθούν να ψηφίσουν να παραμείνουν ή να εγκαταλείψουν την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, με μια ψήφο υπέρ του Brexit, το Ηνωμένο Βασίλειο θα χάσει αυτόματα κάθε δικαίωμα για περαιτέρω διαπραγμάτευση και αυτό θα σημάνει την έξοδο από την Ένωση.

“Αυτή είναι η μοναδική συμφωνία στο τραπέζι. Μαι ψήφος υπέρ της εξόδου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πάρουν μια καλύτερη συμφωνία”, δήλωσε ο κ. Shäuble και κατέληξε τονίζοντας ότι “Εάν η Βρετανία ψηφίσει υπέρ της παραμονής, αυτή η συμφωνία θα εφαρμοστεί αμέσως. Εάν ψηφίσει υπέρ της αποχώρησης, τότε η διαδικασία για την έξοδο της χώρας ξεκινά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/dijsselbloem-stin-ellada-iparchei-polis-ploutos-alla-ine-krimmenos-vriskete-sto-londino/44875

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/giati-o-kiriakos-mitsotakis-flertari-tin-goldman-sachs-epiteli-to-ergo-tou-theou/44808

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/foties-anavi-o-varoufakis-i-simfonia-me-ton-tsipra-itan-oti-tha-tous-apiloume-opos-ki-ekana/44901